Skærmbillede 2018-11-07 kl. 15.30.09.png

PASSIV INDKOMST - VIA DIGITALE PRODUKTER

Online forløb i 4 moduler. Du guides step-by-step i at bygge og designe dit eget digitale produkt som du kan skabe passiv indkomst omkring.

Eksempler på digitale produkter er blandt andet: E:bøger, online kurser og forløb, lydfiler og meget mere. Vi guider dig step-by-step, i at bygge og designe dit eget digitale produkt og lærer dig, hvordan du kan sælge det online ( i din egen Squarespace-shop).

Passiv indkomst kan let lyde som noget fra en dårlig spam mail. Sådan lidt “tjen penge mens du sover” eller "bliv rig uden at røre en finger". MEN med de tech muligheder vi har idag er hele idéen om passiv indkomst bestemt værd at sætte sig ind i - og tilmed en realistisk og virkelig rar måde at tjene penge på. 

Som kreative i en high-tech verden har vi nemlig muligheden for at tjene penge på andre måder end 8-16 metoden. Vi har, med de rette og simple tech-skills de superkræfter, der skal til for at skabe passiv indkomst ved at bruge vores kreative talenter og viden - fordi vi har muligheden for at skabe værdifulde digitale produkter.

Alt det kræver er blot du kender til de simple digitale værktøjer som kan få dig igang (psst. her kan vi hjælpe).