TIDLIGERE BUSINESS BYGGERE

Her kan du læse mere om nogle af vores seje business-byggere og høre hvad de har fået ud af vores 6 ugers forløb. 


 
Byg Din Business var lige præcis dét, jeg stod og manglede for at tage de sidste vigtige skridt hen imod at blive fuldtidsselvstændig. Det er learning by doing og empowerment, det er, at du - selvfølgelig - godt kan selv og det er netværk, sparring og inspiration. Selvom jeg er færdig med forløbet, går jeg stadig til og fra online-sessionerne som et lille opslagsværk, hvis der er noget, jeg har glemt eller bliver i tvivl om. Og jeg gør stadigvæk brug af netværket og følger med i og bliver inspireret af de andre business-byggere. Et forløb hos Byg Din Business kan virkelig anbefales - for det seje skill-set, man tilegner sig og for al det gode humør, hep og vigtige sparring, der gør det så meget mere overskueligt at starte en virksomhed op.
— Business bygger & selvstændig psykolog, Josephine Bech Skovgaard
0.jpeg

IMG_3313 2.jpeg
Det var egentlig et ret let valg for mig at investere i mig selv og min lille virksomhed, da jeg købte bygdinbusiness’ 6 ugers forløb fra idé til web.
Jeg havde idéen, men manglede redskaberne til at formidle den visuelt og med det rette fokus. Jeg er ikke i den kreative afdeling fagligt, men arbejder med ernæring og bevægelse. Derfor valgte jeg at få hjælp til at udvikle min hjemmeside, fra professionelle kreative.

Jeg er ikke i nærheden af at være færdig, da jeg passer min datter hjemme og derfor har et begrænset antal timer til rådighed, MEN jeg tog springet før jeg var ‘klar’ og har ikke fortrudt det på noget tidspunkt! Jeg har haft flere kunder og klienter end jeg havde turde håbe på og de har ikke engang set alt det smukke som jeg har lavet på min web endnu!

Tak for jeres fantastiske kursus - I har min varmeste anbefaling!
— Business bygger, Elizabeth Nebelong

Et forløb hos Byg Din Business er ufattelig brugbart, konkret og relevant. Man guides, ét skridt af gangen - grundigt forklaret, struktureret og vejledt hele vejen. Man kommer igennem alle trin af at bygge sin egen business, og selvom man måske har taget nogle af beslutningerne på egen hånd tidligere, er det fantastisk at gå alle dele igennem igen, i helt eget tempo, og komme endnu et lag dybere. Man får fat om endnu flere detaljer, også i den visuelle del, hvor det virkelig også giver mening at få andre øjne på. Det er lidt ligesom at blive taget i hånden og fulgt godt på vej af de kompetente damer bag, som også sidder klar ved tasterne til støtte & rådgivning - og masser af hep ❤
— Business bygger, Louise Darling @dollsdarling
41676332_1004811089701775_8142508710401409024_n.jpg

unnamed.jpg
Byg din business dukkede tilfældigt op i mit feed i efteråret og timingen var bare helt perfekt! ⚡️ Jeg har længe taget tilløb til at optimere mit personlige website i takt med at jeg har fået blod på tanden til at tage mit freelance arbejde det ekstra stykke og gå all in på at blive selvstændig. Men jeg manglede nogle grafiske værktøjer, visuel inspiration og kreativ sparring i fht. hvordan jeg bedst kunne strikke mit digitale univers sammen så det både tilgodeser mine indholdsmæssige behov og designmæssige ønsker. Alt dette og mere til har jeg fået med 6 ugers-forløbet. Modulerne er tilrettelagt, så man altid kan tilgå dem (super duper, når man er på barsel og passer baby), de er bygget op som en serie af arbejdsark og videoer, der er struktureret, så man trinvist bygger sit site og business op og fylder mere indhold på, samtidig med at man arbejder med sin visuelle stil på en inspirerende, nem og overskuelig måde. Og man kommer omkring det hele - også regnskab! Derudover får man også adgang til det sødeste kreative netværk med en masse andre business byggere, som hjælper og giver tip og feedback, når man rækker ud efter det. Kæmpe god karma! Og så er Cathrine bare super sød og hurtig til at hjælpe med råd og how to-videoer, når teknikken driller, eller når der fx er vrøvl med domæne transfer. Jeg har været på mange kurser for iværksættere, og få har været lige så brugbare og motiverende som Byg din business. Efter flere år med forskellige webhosts og sites der ikke rigtigt blev til noget, er jeg endelig godt på vej til at tage min bizz det næste stykke og launche mit helt eget digitale univers, som baner vejen for at lave det jeg brænder allermest for. Det bliver SÅ lækkert! Så uanset hvor du er i processen, kan jeg på det varmeste anbefale et forløb med Byg din business-pigerne. Don’t think twice. Just do it! 
— Business bygger, Hannah Bergqvist

Skærmbillede 2018-02-20 kl. 14.00.09.png
Byg din business har hjulpet mig med, at skubbe gang i min virksomhed, så jeg har kunne få gjort mine idéer til virkelighed. Ved at få sat struktur på tingene og samtidig få en masse gode redskaber, kom jeg endelig i gang med at få bygget og designet min webshop. Samtidig fik jeg en masse viden og nye kompetencer, som jeg kan bruge fremadrettet. Derfor kan jeg kun give de varmeste anbefalinger til pigerne fra byg din business.

Business Bygger, Emilie Luna @byemilieluna
28309552_10161527751935206_146841711_o.jpg
Det har været utrolig inspirerende og lærerigt at være med på holdet hos Byg Din Business. Sammen med en masse seje piger lærte jeg, at bygge min egen blog op fra bunden, med hjælp af udførlige step-by-step videoer. Jeg er SÅ taknemlig for at have fået muligheden og kan kun give Byg Din Business mine aller aller bedste anbefalinger og råde andre til at springe ud i det samme.

Business Bygger, Ann P. aka. @kodeordeter

14607906_10154624898809343_1923681336_n_1.jpg
Byg din Business hjalp mig til at være bevidst i arbejdet med at starte min virksomhed. De hjalp mig til at forme dagdrømme til håndgribelige handlinger - særligt gennem opbygningen af mit website washi.dk & considershop.dk
— Business Bygger, Line Suenaga www.washi.dk & www.considershop.dk
Skærmbillede 2018-02-20 kl. 17.57.21.png
Jeg har længe gået med drømmen om at skabe min egen musikblog, men tanken om at skulle bygge et website mv. var skræmmende, da teknik absolut ikke er min stærke side. Byg din business har taget mig kærligt i hånden, og givet mig en masse værktøjer, både til at opbygge mit website, men også til at udvikle min ide og opbygge et samlet koncept omkring den. Videoerne er nemme at følge og personlig hjælp og rådgivning, er altid kun et klik væk, på enten mail eller i Facebook-gruppen, med de andre seje business-byggere. Jeg føler at jeg har fået meget mere end forventet, og nu er den spirende lille ide jeg havde i mit hoved, klar til at møde verden udenfor. 1000 tak for et dejligt forløb.
— Business Bygger, Trine Ulrich www.accountthebeat.dk

unnamed.jpg
Kurset er fantastisk inspirerende og motiverende for dig, der har lyst til at skabe et profitgivende digitalt produkt. Specielt hvis du ikke ved, hvor og hvordan du skal starte. Cathrine og Camilla tager dig i hånden og fører dig effortless igennem de must-haves og have to knows indenfor digital produktudvikling. Materialet er så velformuleret og let at læse, at du ikke skal afsætte urealistisk meget tid, hvilket er super relevant, hvis du arbejder fra 9-17 og er træt bagefter. Og det vigtigste: har du ikke en fantastisk idé til dit digitalte produkt endnu? Det får du også hjælp til finde ud af. Og helt ærligt, så synes jeg, at det er relevant sted at starte, for de færreste af os har en forretningsidé klar. Jeg tog kurset efter jeg var sprunget ud som iværksætter, og fik opgraderet min palette af tekniske færdigheder. Så for mig var kurset en del af min løbende selvvalgte kompetenceudvikling som soloiværksætter.
— Fulvia, deltager på passiv indkomst kurset

Skærmbillede 2018-02-20 kl. 14.18.07.png
‘Jeg havde længe gået og talt om og tænkt på at bygge mig en hjemmeside og en blog, men det blev ikke rigtigt til noget. Det var som om det var en lidt for stor mundfuld og jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle begynde. Men da jeg så begyndte hos Byg Din Business, så fik jeg fortalt, at først skulle jeg gøre det her og så det her og dernæst det her. Og nu har jeg næsten fået bygget det hele. Nu skal der bare indhold på. For mig var kurset en god katalysator til at komme igang.
— Business Bygger, Anna - www.klimamusen.dk
31713354_1095064190631485_6966959999524274176_n.jpg
Jeg har taget alle kurser hos Byg din business og det har været en helt fantastisk rejse. Dette blev grobunden for en personlig udvikling og en stor ændring i mit arbejdsliv, som jeg ikke ville være foruden. Igennem deres 6-ugers online forløb blev alle brikkerne i mit puslespil kastet op i luften, og derefter greb vi dem sammen igen. Med de helt rette spørgsmål, hjalp Byg din business mig på vej, så jeg kunne komme i gang med at leve det liv jeg elsker, og ikke mindst: Havde drømt om.

Cathrine tog mig kærligt i hånden og jeg har hele tiden følt mig tryg og godt tilpas, trods mine manglende evner til det tekniske. Hun er enormt sød, positiv, og så har hun grebet mig med det samme, når behovet opstod.

Jeg vil varmt anbefale Byg din business til alle – Lige meget hvor du står i din egen proces, også selvom du på nuværende tidspunkt måske kun går og drømmer lidt.
— Business Bygger, Trine Kofoed - www.trinekofoed.dk
540845_10151045386926831_1560628167_n.jpg
Jeg havde i længe gået og leget med tanken om at starte en ny blog med mulighed for at have en webshop tilknyttet til salg af bl.a. egne fotoprints og kunst. 

Så da jeg fik mulighed for at være med på BYG DIN BUSINESS’ “Fra Idé til Web” var jeg solgt. Jeg synes det er et fantastisk forløb med virkelig lette og tilgængelige instruktioner til at bygge dit eget site/starte din egen business. Og altid mulighed for hjælp og kyndig vejledning fra Cathrine.Og så elsker jeg at det er et forløb hvor du får friheden til at arbejde når og hvor du vil - samtidig med at du stadig er en del af et community, hvor du kan søge hjælp, vejledning og inspiration. 

Så der er kun anbefalinger herfra - det er bare at tilmelde dig!
— Business bygger, Charlotte Luxhøj, www.skoenhedenialting.com
 
 

 
24852190_10156114947815815_2878645827422148631_n.jpg
Jeg meldte mig til Bygdinbusiness 6 ugers forløb, fordi jeg (i hvad der føles som meget lang tid) har haft lyst til at lave en hjemmeside til min vision om at støtte kvinder (især gravide og nybagte mødre) med mine nærværsmeditationer. På en eller anden måde virkede det bare som en alt for stor opgave, så jeg meldte mig til forløbet. Nu er jeg på den anden side af forløbet, og jeg er bl.a: 
- blevet mere klar på hvad det kræver at være selvstændig
- jeg har fundet navnet til mit business
- jeg har oprettet og købt mit domæne
- jeg har en hjemmeside som jeg er igang med at forfatte tekst til
- jeg har fået 1:1 hjælp til at lave ting på hjemmeside, som jeg ikke selv ville have kunnet
- fået værdifuld sparring og støtte til at komme igang af talentfulde og støttende Cathrine
- jeg har forevig adgang til de moduler i forløbet, som jeg ikke nåede

Er du i opstartsfasen med dit business kan jeg virkelig anbefale Bygdinbusiness. Du bliver guidet og holdt i hånden hele vejen af kompetente Cathrine, og så er hun oven i købet skide sød. Jeg er kommet meget længere med mit business end jeg turde håbe på pga. Bygdinbusiness, så hop på toget; du vil have den bedste togfører

Business Bygger, Anita @anitascosmos @mammameditation
IMG_20180623_194926.jpg
I det tidlige forår ville jeg undersøge nettet for hjælp til at starte en blog op, noget jeg havde gået og tænkt på længe. Jeg faldt så over Byg din business og kom i kontakt med dem. Jeg endte på deres 6 ugers online forløb omkring at bygge sin egen hjemmeside op, da deres mindre kursus omkring at bygge en blog, ikke var muligt på det tidspunkt.
Jeg har bestemt ikke fortrydt, at jeg hoppede med på det kursus. Jeg har lært så utroligt meget, meget mere end jeg overhovedet kunne forestille mig. Jeg har nu lavet min egen hjemmeside, som jeg selv kan redigere i, når det passer mig, og jeg har fået styr på en masse tekniske begreber.
Ikke nok med det, så giver de også gode råd omkring det at være selvstændig, og dem gemmer jeg på, indtil det bliver relevant for mig. Jeg har fået så god befanling, altid svar på mine spørgsmål, og en dejlig imødekommenhed. Det har også været og er et super plus, at være i facebookgruppen, som jeg stadig bruger en gang imellem.
Endnu en gang tusind tak for jeres hjælp med at bygge mit side og min blog - Jeg er vild med det!
— Maria Svansø Nielsen, www.boernognaervaer.dk
 

Jeg vil gerne give BYG DIN BUSINESS, den allerstørste anbefaling. De er meget professionelle, men samtidig er de meget nærværende. Jeg havde ingen forudsætning, før jeg gik i gang med et kursus hos BYG DIN BUSINESS. Men jeg blevet ” taget ved hånden” hele vejen. Og når jeg kom med alle mine spørgsmål, mødte jeg kun tålmodighed og svar. BYG DIN BUSINESS, formår at skabe et rum, hvor man føler, man er den vigtigste person. Uden dem, havde jeg ikke fået, en webshop som jeg både kan være stolt af, og som er nem at arbejde med. Og det giver mig ro og tryghed, at jeg ved, jeg altid kan kontakte BYG DIN BUSINESS. Så derfor kan jeg kun varmt anbefale, at man tager et kursus eller samarbejder med BYG DIN BUSINESS
— Vibeke Kofoed Toft. www.vigi-strik.dk

Vil du med på vores næste hold af seje business byggere ?

Vi bygger dit website, blog eller webshop på 6 uger med afsæt i din idé.  

Begrænset antal pladser.