Efterårslæsestof til at bygge på din iværksættermuskel

Som I alle ved er vi teamet op med de skønne damer fra Palermo Hollywood om at lave en lille efterårskonkurrence til Jer med det bedste læselir fra deres fine perle af en butik i Jægersborggade. I den forbindelse vil vi gerne lave et lille indlæg til Jer med efterårsgoodies og det vi læser mens vi hygger os med en god kop kaffe. 

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 11.19.43.png
Skærmbillede 2017-10-18 kl. 10.09.37.png

The School of life: Vi er ret vilde med hele The School of Life konceptet som er en række inspirationskort med fine quotes, bøger, workshops etc. De definerer deres koncept som: "The School of Life is a global organisation dedicated to developing emotional intelligence. We apply psychology, philosophy, and culture to everyday life." Vi elsker The School of life for deres fine inspirationsbøger til at kickstarte dine drømme. 

https://www.theschooloflife.com/

http://www.palermo-hollywood.com/school-of-life/

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 10.09.28.png

The Kinfolk Entrepreneur er en bombe af confetti for iværksættere og en god portion inspiration. I denne udgave har de interviewet 40 iværksættere, som har ladet dem komme ind i deres univers og se hvordan de balancerer hverdagen som iværksætter. Magasinet har fokus på det meningsfulde arbejdsliv og er det ikke det vi alle sammen ønsker os? (Billede lånt fra kinfolk.com)

https://kinfolk.com/entrepreneur/

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 10.17.09.png

Endnu en perle som står i vores bogrække er SOLO survival guide til kreative freelancere af Palle Schmidt. Bogen er en slags hands on guide til at starte din iværksætterrejse og vi er vilde med Palles mere easy tilgang til iværksætteriet istedet for det altid skal proppes ind i et "just do it" format. Palle guider dig igennem alt fra regnskab til kontakt til den første kunde, samarbejde og hvordan du vælger de gode kunder. Han er ikke bange for at give af sig selv og dele sine eksempler og netop det gør, at man bliver utrolig inspireret og at bogen er med til at bygge på ens iværksættermuskel. 

http://solosurvival.dk/

For et par år siden overtog #girlboss universet os og var overalt og på kort tid er Sofia Amoruso blevet en iværksætterhelt verden over og en kæmpe inspiration for mange kvinder med håbefulde drømme. Netflix har samlet op på successen og lavet en serie med Amoruso og bogen Girlboss sælges i samtlige boghandlere. Vi kan på det kraftigste anbefale dig, at købe din egen version, da bogen er en letlæselig inspiration fyldt med eksempler, sjove historier og inspirerende quotes. Nu du er i gang, så kig også forbi Girlboss universet på deres web og instagram. (Billede lånt fra girlboss.com)

https://www.girlboss.com/

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 10.29.16.png

Elizabeth Gilbert skrev for et par år siden Eat, pray, love som var en kæmpe succes. Efterfølgende har hun kastet sig ud i den mindre kendte perle Big Magic som er en bog der får dig til at danse med dine drømme og din frygt for at kaste dig ud i dem. Med gode råd, gode historier og gode eksempler inspirerer hun os til at kaste os ud i det der står og venter lige for næsen af os. 

http://www.palermo-hollywood.com/non-fiction/elizabeth-gilbert-big-magic-creative-living-beyond-fear

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 10.31.38.png

Vi er fans af The Monocle, der inspirerer på kryds og tværs, men særligt elsker vi deres guide til The good business, der er en slags hands on bog til inspiration til at skabe et godt iværksætterliv. De kommer omkring sjove vinkler som inspiration til dit kontortøj, dit kontormiljø, kontorhund og god mødestil. 

https://monocle.com/shop/books/books/the-monocle-guide-to-good-business/

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 11.00.40.png

Vi håber denne lille liste kan inspirere dig til at hoppe ned i din lokale bogpusher eller nettet og skaffe dig en bunke inspiration til at tage din første modige skridt eller bygge lidt mere på din inspiration. Husk vi har stadig konkurrencen om Palermo Hollywood kittet på vores instagram, vi trækker vinderen på fredag, så hop ind og smid en kommentar. 

Hvilke andre bøger inspirerer dig?

Skærmbillede 2017-10-18 kl. 11.06.27.png