Hvorfor skal jeg overhovedet arbejde med PR?

I går søsatte vi vores nye PR & SoMe kursus, som vi har brugt rigtig god tid på at udvikle, men flere har spurgt os hvem kurset henvender sig til? Vi har lavet et kursus, som henvender sig til alle, der har brug for at komme ud med deres budskab til slutbruger og presse og på den måde kan man sige, at det henvender sig til alt fra musikere til yoganørder, folk med små webshops osv. Kort fortalt kan alle hoppe på.  

pexels-photo-265020.jpg

Du går måske og tænker over hvorfor du overhovedet skal beskæftige dig med PR - det korte svar er, at det skal du fordi du ikke kan undvære det. Du har ikke noget brand uden PR og du har brug for at folk buzzer om din virksomhed, hvadenten det er slutbruger eller presse. 

Derfor har vi lavet et kursus som giver dig de bedste værktøjer gennem 6 moduler, som du tager i dit eget tempo. Du kommer til at arbejde med alt fra udviklingen af din identitet til dit presseskriv, din medieplan, hvordan du laver en SoMe strategi osv. Du kan tilmelde dig her.