2018 tanker fra lol__cat

 

Engang havde jeg en hyggelig tradition med at skrive ét årligt status-blogindlæg sidst på året. Og det skal faktisk forståes helt bogstaveligt - jeg lavede i mine første 2-3 år som selvstændig iværksætter kun 1 (!) enkelt blogindlæg pr. år som en slags opsummering på alt det jeg havde lært, arbejdet med og oplevet. I år er der kommet andre boller på suppen. 2018 har nemlig været året hvor jeg ikke har kunnet lade være med at skrive dét jeg nu har haft på hjertet. Og dét i sig selv er et meget godt billede på den udvikling BYG DIN BUSINESS har været igennem i 2018.

FullSizeRender.jpg

For mig er BYG DIN BUSINESS blevet et rum og et fællesskab hvor jeg har lyst til at bruge min stemme - og måske endnu mere vigtigt; et rum hvor jeg slet ikke kan lade vær med at sige det jeg har på hjertet. Det lyder dybt og det er det også! For sagen er den at jeg faktisk forholdsvis tit, i mit 31 år lange / korte liv har siddet med følelsen af ikke at være særlig motiveret til at bruge min stemme. Her kunne jeg nemt køre ud af et langt spor om maskuline strukturer osv osv men det vil jeg ikke bruge min taletid på her <:-) I stedet kan jeg måske bare vise et af mine yndlings-memes fra 2018 og lade det stå lidt:

48429764_223486141881835_4863096219771076608_n.jpg

Og her kommer så min liste over alt det gode i 2018:

IMG_8728.jpg

+ De her 2 fjollede og dejlige hoveder aka. Frida og bamsehovedet <333

+ Omg Camilla og vores måde at hacke både business, venskab og voksenliv <3333

Skærmbillede 2018-12-17 kl. 09.57.50.png

+ BYG DIN BUSINESS er blevet stiftet, sådan rigtigt ! <:-) Dvs. vi er nu et IVS og har fået eget CVR nummer fremfor at være “et projekt”.

+ det øgede fokus på kvinder (og andre underrepræsenterede grupper i Startup og Tech har også været en virkelig positiv ting i 2018. Jeg bliver stadig helt lalleglad hver eneste gang jeg ser en artikel der belyser den skævvridning - og stadig helt forundret hver gang jeg læser de kolde facts.

Arlan-Hamilton-black-culture-6o1xhm2tvwgdlcythqst8x6zbic1jg0usrdsl656bjk.png

+ For blot et par måneder siden opdagede Arlan Hamilton (founder af backstage capital) og synes hun er noget af det bedste der er sket for både branchen og mit insta-feed i år.

+ Matilde og Maya; vores to mega seje og dygtige praktikanter <3 Begge praktikforløb har været en god reminder om at der altid kommer noget virkelig givende ud af at få nye øjne på det vi gør.

Skærmbillede 2018-12-17 kl. 10.10.37.png
46515981_298929114294306_7642860360105459712_n.jpg

+ Artiklen i erhvervs-avisen og muligheden for at dele vores historie dér.

Skærmbillede 2018-12-17 kl. 10.13.38.png

+ 70 seje business byggere har taget vores forløb og gjort internettet til et smukkere sted. Se et udvalg af både websites og business bygger profiler her.

+ At så mange inspirerende iværksætter-damer har haft lyst til at dele deres historier med os

+ Launch af passiv indkomst kurset:

OPTAGE+SHOW+(1).png

+ jeg har lært at lave budgetter i Excel <:-) (TAK Trine <33)

+ Vi har købt loftet over vores lejlighed og været ret inspireret af den her tanke; 

FullSizeRender.jpg

+ åbnet en Nordnet konto og købt mine første aktier $$$

+ begyndt at bruge Pinterest mere woa.  

Ønsker for 2019:

+ at starte samarbejde mellem kommunerne og Byg din business. Fordi mit drømme-scenarie er at Byg din business bliver et kommunalt tilbud og at alle på den måde kan tage vores kurser, uanset hvor mange eller lidt penge de har på bogen.

+ at komme i Alt for damerne, eller et andet grineren magasin. Gerne i et outfit der minder om det her episke sæt:

FullSizeRender.jpg

+ at hjælpe endnu flere iværksættere igang. Stadig med det primære fokus på at hjælpe kvinder - men også med et bredere fokus på at hjælpe øvrige minoriteter i branchen.

+ at Byg din business starter sin egen fond, der hjælper underrepræsenterede grupper i startup og tech-branchen.

+ flere rejser, måske en reunion med Mauritius, Island eller Japan.

+ en kombineret arbejds / rejse-tur med omg camilla <3

 - mindre af det her:

FullSizeRender.jpg

- Mere af det her @Mariakiks: 

FullSizeRender.jpg

Det var vist det. 2018 T A K for det hele <3

FullSizeRender.jpg

Kh. Cathrine / @lol__cat

 
Cathrine Petersen