2018 tanker fra omgcamilla

 

Uhlala 2018, er det allerede forbi? Det gik hurtigt. 

2018 var året, hvor jeg gik fra at observere Cathrine og BYG DIN BUSINESS på sidelinjen til, at jeg hoppede 100% med som partner. Og alene det gør, at 2018 har været et exceptionel fedt år for mig! <3

Jeg glæder mig til 2019, men allerførst: her er endnu mere af alt det gode fra 2018:

Skærmbillede 2018-12-19 kl. 20.38.45.png

+ vores fokus på kvinder! BYG DIN BUSINESS er målrettet kvinder og er det fællesskab, den tilgang og de værktøjer, som vi selv har manglet. For nylig faldt jeg over denne statistik fra Erhvervstyrelsen: “I 2017 startede 8318 kvinder en virksomhed op - for mænd var det 23.628”. I mine øjne er det helt vanvittig, at der er så stor en forskel, og dermed er det en interessant debat. For hvorfor er det sådan? Er kvinder ikke risikovillige, modige og friske til at satse på deres egne iværksætteri-ideér? Det ved jeg, at vi er - og måske handler det i højere grad om at skabe et iværksætteri-miljø, som tiltaler kvinder og på den måde ændre på den ærgerlige statistik.

Skærmbillede 2018-12-19 kl. 20.42.04.png

+ inspirerende citater, meget gerne på en kaffekop! 

Skærmbillede 2018-12-19 kl. 20.44.08.png

+ at jeg lige efter juleaften smutter til Costa Rica, hvor jeg i en hel måned skal ligge i en hængekøje på en bounty strand med en tropisk drink i hånden og vigtigst af alt, slå mit internet fra! Halleluja for at have sin egen business og have frihed til at gøre, hvad end jeg har lyst til. 

+ at starte før jeg er klar! 

+ nytårsfortsæt! Jeg har altid taget mine nytårsfortsæt meget seriøst. Ikke på den der, træn fire gange om ugen/spis kun speltboller-agtige måde, men derimod som en oplagt mulighed for at tænke over livet og hvordan jeg har det. I 2018 har det været vigtigt for mig, at investere min tid i noget, som giver en større mening og det har jeg fundet med Cathrine i BYG DIN BUSINESS. Så den sætter jeg lige hak ved på nytårsfortsættet for 2018.  

785f7ec6f865f1ece0ff97e26ab0feb6.jpg

+ deltidsjobs! Business-byggeri er ikke en dans på roser, og slet ikke når det kommer til det økonomiske. For mig fungerer det at have et deltidsjob ved siden af, og selvom jeg elsker alt hvad jeg laver i BYG DIN BUSINESS, så er det også mega givende at komme på en lidt mere traditionel arbejdsplads (og ja, det er mega givende at kunne betale sin husleje hehe) 

+ at skrive med alle vores business-byggere! Min absolut yndlings ting ved hele vores arbejde med BYG DIN BUSINESS er den daglige kontakt vi har med jer alle - om det er på mail, i vores facebook-forum eller på Instagram. Det kan handle om alt fra hvilket logo der er smukkest, udvælgelse af målgrupper og hjemmesidebyggeri til de forskellige udfordringer og usikkerheder, som dukker op undervejs i business-byggeriet. Jeg er fuldstændig vild med at være med på jeres business-rejse og beæret over, at I har lyst til at inkludere os! 

+ vores nye “støt”-knap, hvor virksomheder kan støtte en kommende business-bygger med et kursus eller hvor du kan støtte en business-bygger med din viden. Tjek den ud her!

olsenbandennyhed_1.jpg

+ at Rikke fra Picnicle sagde det her om BYG DIN BUSINESS: “det er intet mindre end fænomenalt, at kunne gå til byggeriet i bedste Egon Olsen stil, med en plan, der er timet og tilrettelagt, og hvor alle værktøjer og refleksioner gennemgås grundigt.”

ØNSKER FOR 2019:

+ jeg vil sgu også i Alt for Damerne, ligesom lol__cat


+ at fokusere på feminine værdier i en forretningsammenhæng! Vidste du, at kvindelige børsmæglere klarer sig bedre end mandlige børsmæglere? Imens mændene gambler og tager chancer på aktiemarkedet, er kvinderne mere eftertænksomme, rationelle og tager kalkulerede chancer og får dermed større udbytte. Alligevel er der flere mandlige børsmæglere end kvindelige. Jeg glæder mig til at bruge 2019 på at fordybe mig i de feminine egenskaber og være med til at ændre fortællingen om, at det er de maskuline værdier, som får én frem i business. 

+ at snakke med endnu flere business-byggere, som vil dele deres rejse os. 

+ jeg vil gerne sove længe - hver morgen ;) 

+ at Cathrine og jeg, på et eller andet tidspunkt i løbet af 2019, rejser til et varmt land og bygger videre på vores business i skyggen af en palme.  

36425144_10156698043107269_1133837569046347776_o.jpg

Tak for et dejligt år, knus Camilla

 
Camilla Agerskov