BYG DIN BUSINESS med en blog

 

Okay, okay, tag en kop kaffe først og start så ☕️

At blogge er en fantastisk måde at bygge din business på. Det tager tid ja, men når du endelig har publiceret din første post vil den blive ved med at arbejde for dig. Bloggen hiver med andre ord trafik til din side og kan på den måde mere indirekte være med til at give dig nye følgere, subscribers, kunder og samarbejdspartnere.  

Så hvis du ikke allerede er igang så overvej at give det et skud. 

Når du poster på tværs af platforme, eksempelvis på din Insta-konto og blog giver det samtidig en masse SEO fordele. Du linker til din blogpost direkte fra din instaprofil og på den måde arbejder dit indhold for dig på 2 forskellige platforme. 

Andre muligheder du kan kombinere med din blog: 

1. Du kunne også starte en podcast og dele et blogindlæg hver gang du har en ny episode klar.
2. Starte en Facebook live session og senere dele den som en blog post
3. Interviewe dine største inspirationskilder eller hvem der nu giver mening for netop din niché. (psst, tjek vores iværksætter-serie som eksempel)

Pointen er at der er så mega mange muligheder for at skabe godt indhold med en blog. Du styrer i høj grad selv formatet og er ikke begrænset er antallet af tegn eller billeder. Derfor kan du i høj grad gøre det til dit eget format. 

Og husk - selvom det kan virke som et stort stykke arbejde, så tænk det som at din blog og dine indlæg hele tiden arbejder for dig.  

Hvis du har fået lyst til at kaste dig ud I den berygtede blogger-verden anbefaler vi du starter i Squarespace (surprise). Her kan du komme igang helt simpelt, du vil ligne en pro-blogger fra start OG du kan tilmed nyde processen uden at rive dig I håret over teknik der driller. 

Hvis du vil holdes ekstra i hånden undervejs så hop med på vores forårsforløb: Fra idé til web, hvor du guides step by step i opsætning og design.