Karen Pallisgaard for prez - og BYG DIN BUSINESS MENTOR

0.jpeg
 

Karen er selvstændig forfatter, foredragsholder, coach og underviser inden for yoga, meditation og personlig udvikling - og så er hun vores allerførste BYG DIN BUSINESS mentor. Som mentor vil Karen løbende dele inspiration og skriverier her på siden og bliver samtidig en del af vores 6 ugers forløb: fra idé til web. I indlægget her kan du læse mere om hendes motivation for at blive mentor hos os og hendes egen vej mod at blive selvstændig.

Dream it, Do it - men jeg turde simpelthen ikke

Jeg er mentor hos Byg Din Business, fordi jeg ved, at der sidder mange drømmende kvinder derude med ideer, der kan være med til at gøre verden til et lidt bedre sted. Start-up branchen er mandsdomineret, og jeg vil simpelthen så gerne bidrage til at få flere kvinder ud over stepperne. Jeg kender så mange fantastiske af slagsen, der længes efter at skabe deres eget og måske endda springe ud som fuldtidsselvstændige, men som lige mangler sidste kærlige skub til at starte.

Jeg var selv en af dem. Havde drømt om det i flere år og sad og nørklede med ideer og strategier, når mørket faldt på, men gik næsten altid duknakket i seng og tænkte, at jeg da også bare var heldig at have så fedt et fast job, som jeg havde - også selvom min sjæl skreg på noget andet. Jeg læste alle mulige “Dream it, Do it”-agtige bøger, men jeg turde simpelthen ikke. Jeg troede, det var en pengefrygt, der standsede mig, og der gik længe før jeg indså, at lorten lå dybere begravet. Det var hele mit mindset. Jeg havde marineret i en familie af gymnasielærere, der kun havde haft ét job hele livet og var fortalere for fast løn, pension og frugtordning. Og derunder så troede jeg simpelthen ikke på mig selv og mine evner! 

Omprogrammér dit mindset

Jeg var grundliggende pissehamrende bange og tvivl var blevet min faste følgesvend, som jeg valgte at lytte til dag ud og dag ind. 

Jeg endte med at knække med stress. Men det er en anden historie.  Det fik mig til at indse, at jeg måtte omprogrammere mit mindset. Coaching, yoga og meditation hjalp mig. Og det er præcis der jeg gerne vil hjælpe dig nu. Jeg er et levende eksempel på, at det er muligt at være fuld af frygt og manglende selvtillid OG at følge dit hjertes kald og skabe det, du er kommet her for. Vi har alle noget at bidrage med, der på en eller anden måde kan hjælpe andre og gøre verden til et lidt lysere sted. Det er vores forpligtelse at skabe og dele det. Synes jeg. 

Følg dit hjertes hvorfor

Jeg kan ikke love, at det bliver let og sjovt hele vejen, eller at du bliver mega rig. Men jeg kan love dig, at det giver mening helt eksistentielt at lytte til din sjæls hvisken og følge dit hjertes hvorfor. 

Jeg glæder mig til at inspirere dig til at bygge dit business-mindset. Det er på det fundament, at du kan bygge din business. Så kom,  drøn ud over stepperne og bidrag til verden med din unikke kunnen og dit smukke hjerte. 

 

Næste hold business byggere starter 3.maj - læs mere og tilmeld dig her

Cathrine Petersen