Skal vi være internet-venner?

Kan I huske i de gode gamle dage da man chattede sammen og havde ægte internet-venner? Vi snakker selvfølgelig ikke Facebook eller insta-chat, men chatfora-dagene, hvor man loggede på Carlsberg eller Jubii-chat og endte med at få ægte internet-venner? Man kunne skrive om alt og intet, være anonym, hvis man ville, og dele hvad man følte, tænkte og orkede.

Vi synes, at der mangler sådan et sted i dag.

Jaja hestenettet ( <3 ) findes, reddit (med kun 30 % damer) findes, Dark web findes - men hvor er det ægte internet, hvor man kan skrive sammen om alt man tænker og føler - uden at det hele skal pakkes ind (eller gemmes bag) smukke billeder på insta, strategiske likes og kommentarer, eller følelsen af at familie medlemmer læser med i alt man skriver på Facebook?

Der mangler et sted i cyberspace, hvor damer kan connecte, chatte og dele - uden det handler om hvordan de ser ud, deres netværk, eller deres CV. Et sted hvor man bare kan være, hvor der er plads til store tanker og følelser - og hvor man kan være helt anonym, hvis man vil. Hvor man kan få nye venner, dele hverdagsproblemer, hjælpe hinanden og skrive sammen - igen uden det handler om antallet af likes, kommentarer og følgere - men snarere muligheden for at skabe dybe, meningsfulde venskaber via internettet.

Det er en online klub, hvor det er plads til følelser og hele mennesker på den nice måde. Det er ikke et netværk - nærmere et anti netværk, fordi vi vil væk fra alt det overfladiske og selv får tics af påtagede netværks arrangementer, keder os på LinkedIn, føler os overvågede på Facebook - og nogle gange rammes af insta-spat.

Pt kalder vi vores nye sted “internet bff” og du kan finde det lige her: https://byg-din-business-bff.mn.co/

Cathrine Petersen