Psst. Nyt (MINI) online kursus: Lær at lave din egen GIF - og hvordan du får den på Insta <3

Mini workshop - gør det selv GIF

Hvis du er selvstændig eller (upcomming) iværksætter er GIF en helt genial måde at markedsføre dig og din business. Særligt hvis du (som os) har Instagram som din primære kanal og jævnligt bruger Gif-funktionen i story.

Du har nemlig mulighed for at få vist dine helt egen gif-animationer i Instagrams gif-søge funktion i story. På den måde kan du sætte dit eget logo eller anden form for visuelle signatur på det du deler - og måske endnu bedre få andre insta-brugere til at klistre dine gif-animationer ud over deres stories.

Måske tænker du det kun er for mega kreative, grafiske typer og at du skal bruge nogle vilde programmer du ikke engang har råd til for at komme igang med GIF-animationer ? Måske synes du det virker totalt uoverskueligt og svært at komme igang ?

Frygt ej, for det er meget (meget!) lettere end man lige skulle tro - og husk det er ok at starte i det små for at forstå teknikkerne bag og så senere kaste sig ud i nogle lidt mere avancerede gif-animationer.

Workshoppen er for dig der vil lære at lave din egen gif - og lære hvordan du får den vist på Instagram. På den måde kan du selv og andre bruge dine gif-animationer i Instagram stories.

Hvorfor er det smart tænker du måske? Det er det fordi Gif-formatet har fået et kæmpe comeback og den hyppige brug af gif-animationer på Instagram gør at dit eget design kan nå ud til tusindvis af brugere på meget kort tid.

Vores animationer har pt. over 300.000 visninger på under 3 uger!

Workshoppen er perfekt for dig der er GIF-nybegynder, dig der bare er nysgerrig på GIF-formatet og dig der gerne vil lære hvordan du selv kan lave din egen gif-animation.

*Når du klikker på “Køb adgang til kurset” modtager du en email med dit login + password. På den måde kan du komme igang med det samme og følge kurset lige når du vil.

Køb adgang til kurset


Cathrine Petersen