Hvilken platform skal du vælge? Psst. Squarespace!

af Cathrine Møller Petersen

SQUARESPACE

VS. WORDPRESS

VS. SHOPIFY?

VS. TICTAIL ?

Vs. WOOCOMMERCE ?

Hvilken platform skal du vælge ? 

Vi anbefaler altid Squarespace 💘👩🏽‍💻

De sidste 4 år er det her vi har bygget på websites til egne projekter og websites + shops for klienter og samarbejdspartnere. Hver template har deres egne særlige features, muligheder - og begrænsninger. Men for os fungerer webudvikling ikke optimalt ud fra more is more tanken. Jo mere simpelt jo bedre! Wordpress har så mange muligheder at det er svært at træffe simple beslutninger. Det gør at man hurtigt bruger ekstrem meget tid på udviklingen af sin Wordpress side fremfor at fokusere på andre vigtige dele af sin business.

Vores erfaring er at du med Wordpress er nødsaget til at sætte dig ind i html og CSS kode - og hvis du står uden erfaring eller viden omkring tech ofte er nødt til at hyre en udvikler, også selv til små justeringer.

Vores filosofi er at give vores business byggere og andre samarbejdspartnere så meget kontrol med deres eget websites som muligt. Dét er blot en af mange grunde til vi altid anbefaler Squarespace. 

Hvis du som os har besluttet dig for at kaste dig ud i et Squarespace eventyr så husk: Du kan justere alle templates (skabeloner) men du kan ikke lave skabelonen fuldstændig om. Find ud af hvilke krav du har til funktioner og features på din side - og vælg din template ud fra de behov. Dit website udgøres helt basic af tekst og billeder - så brug lidt ekstra tid på at finde de perfekte billeder, hyr en prof fotograf og sørg for at skabt unikt indhold du kan skille dig ud på.

Shopify anbefales ofte til at bygge webshops fordi de tilbyder mere dybdegående analyser på salg, indbyggede analyse-værktøjer, flere “shipping options” osv. For os fungerer Squarespace dog upåklageligt til salg (pt. sælger vi udelukkende digitale produkter) og du kan samtidig tilkoble Google Analytics hvis du ønsker mere dybdegående indblik i trafikken. Squarespace indeholder også en indbygget analytics funktion der giver dig det simple overblik af antal besøgende, indblik i hvilke devices dine besøgende tilgår dit site fra, lokationer og oversigt over dit mest populære indhold. Squarespace udvikles hele tiden og er lige nu igang med at implementere deres nye e-mail feautrue sådan at du ikke behøver et eksternt mailprogram til din e-mail marketing.

Vi synes det er genialt og det absolut bedste værktøj til at få dine kreative projekter ud i verden. Og så lyder en af deres taglines i øvrigt: "Squarespace empowers people with creative ideas to succeed." <3

Skærmbillede 2018-08-10 kl. 09.51.03.png