"Hvad hvis andre opdager, hvor talentløs jeg er..."

37400804_10162223911265206_6807778336756989952_n.jpg

Frygten for ikke at være god nok aka. at lide af "imposter Syndrome"

Vi kender det nok alle: følelsen af ikke at være kvalificerede nok til det vi gør. At mærke en usikkerhed omkring det vi kan og om det nu er godt nok.

Netop frygten for ikke at være god nok kan være så drænende. For er vi virkelig dygtige nok? Kan vi faktisk kalde os eksperter indenfor vores felt? Eller skulle vi ikke lige have lidt mere erfaring eller viden?

Kender du til tankerne og er du opmærksom på, om de holder dig tilbage fra at starte kreative projekter og arbejde med det du elsker?

Hånden på hjertet, frygten har holdt os tilbage masser af gange.
 
MEN her er det vi har fundet ud af undervejs: 
Vi lærer ikke en pind af at sige nej og lade frygten bestemme hvilke idéer og projekter vi arbejder på. Hver eneste gang vi siger ja til at skabe et kreativt projekt og dele det med verden, og følelsen af usikkerhed og sårbarhed dukker op, så bliver outputtet altid tydeligt når vi zoomer lidt ud: 
- Enten bliver produktet en succes i form af en håndfuld penge, god omtale, nye samarbejder eller lignende.
- Eller også bliver det et flop. 

Men her er perspektivet netop det vigtige: Mens et succesfuldt projekt giver ny viden og mulighed for at bygge vores business endnu større, så giver et "flop" læring og muligheden for udvikling. 

Hvad skete der så de gange, hvor vi ikke kastede os ud i noget? Hvor vi sagde nej til nye projekter og valgte at blive i vores egen lille og sikre boble? Her var resultatet ingen udvikling og ingen læring (av). 

Selvom det er grænseoverskridende at se frygten i øjnene og at vi tit får en følelse af, at det ville være lettere at lade være, så husk nu på dette: Den allerbedste læring og udvikling sker med sårbarhed, mod og viljen til at satse!


Derfor har vi et lille ønske. Imens vi arbejder på vores nye kursus om passiv indkomst (og glæder os til næste holdstart af vores 6 ugers forløb), så håber vi at du i mellemtiden vil lave en lille forpligtelse overfor dig selv:

Lad ikke frygt holde dig tilbage fra at starte nye projekter. Pak imposter syndrome langt væk og lad det ikke være grunden til at du ikke prøver. Nogle gange kommer de bedste idéer netop fra at turde starte – også selvom at du blot starter småt. Og det er netop en af de allervigtigste pointer omkring at skabe en karriere som selvstændig - at huske på det er ok at starte med at tage små skridt. 

Ps. Vi er rigtige mennesker bag skærmen og denne besked. Hvis du har noget på hjertet i forhold til opstart, spørgsmål til vores forløb eller andet så hold dig ikke tilbage. Send os endelig en besked her.

Kh. Camilla & Cathrine