LolCat vs. voksenliv <3

Selvom det har været et af de sjældne år hvor jeg har scoret ret højt på traditionel-voksen-point-skalaen (Ombygning / lejligheds-renovering og Fridas børnehavestart. Ding ding) har jeg det heldigvis stadig ok meget sådan her:

original.jpg

Status pt.

Jeg prøver at hacke voksenlivet så meget som muligt. Nogle dage føler jeg, hånden på hjertet, allerede at jeg har hacket det nok; at det egentlig er ok let at blive voksen og at det voksen- og arbejdsliv jeg har skabt er vanvittigt nice og et setup jeg er vildt stolt over. Andre dage har jeg det som hende på billedet ^ og at voksen liv kan være et sted fyldt med ting vi allesammen skal - uden at nogen af os rigtig når at overveje hvad vi har lyst til eller hvad der giver bedst mening for os.

Dine egne voksen-regler ftw

At hacke voksenlivet er at finde frem til de metoder / handlinger / aktiviteter der giver mest værdi og mening ifht den måde du gerne vil leve på.

Opskriften på mening er, for mig, på mange måder det samme som at (blive ved med at) tænke normkritisk, stille spørgsmål - og minde andre om at gøre det samme. For selvom BYG DIN BUSINESS på mange måder er en kanal for mit (og omg-camillas <3) bankende hjerte for iværksætteri og gode idéer, så er det også, på et dybere plan, vores forsøg på at inspirere andre til at (turde) leve det liv, de ægte drømmer om og minde alle os noob-voksne om at vi skal turde lave vores egne regler for hvad der er det gode / succesfulde liv - for os.

Ps. det her flyvske fødselsdags-skriv er 100 procent også en note til mit (snart) 32-årige jeg og en reminder om at en af vores vel nok største privilegier som voksne er at vi kan tage aktive / bevidste valg hvis vi tør at leve på præcis den måde der giver mest mening for os.

Voila - armene i vejret for 32 somre og hermed mine bedste og meget konkrete voksen-hacks:

1) Arbejd hjemmefra

2) Sælg digitale produkter

3) Tag lure, med god samvittighed, midt på dagen self

4) Prioriter kreative projekter

5) Husk på at tid er vores vigtigste ressource

6) Sæt tid af til at spille computer (indsæt selv din yndlings anti-voksen-aktivitet ;-))

7) Vær kritisk og stil spørgsmål til “det normale”. Gør det der virker for dig.

Kh. LolCat

61389019_345749516324569_8325099130342866944_n.jpg
 
Cathrine Petersen