MAMA POWER: Business bygger Kira har skabt en business, som passer på mødre

 

“Det er ingen hemmelighed, at det er et kæmpestort og benhårdt arbejde at blive mor uanset om det er første, anden eller sjette gang. Men vi taler sjældent om de allerførste dage. I det sekund moderskabet tager sin begyndelse, har du lige været på den hårdeste og vildeste rejse gennem graviditet og fødsel. Fra det ene øjeblik til det andet er al din opmærksomhed og kærlighed rettet mod din baby, samtidigt med at du skal restituere og komme til kræfter igen.”

Sådan skriver Kira, der er hjernen bag MAMA POWER, som hun har bygget via sit 6 ugers online BYG DIN BUSINESS forløb. Kira har en mission om at løfte, nære og støtte mødre i tiden lige efter fødslen og det vil hun gøre med MAMA POWER.

Kira via www.mamapower.dk

Kira via www.mamapower.dk

Kira er uddannet doula, yogalærer og har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Men før alt det, er hun mor til en dreng, født ved kejsersnit i 2015 og til en pige, født naturligt i 2017. 

“I mit arbejde som doula følger jeg kvinder og deres partnere gennem graviditet & fødsel og møder kvinderne igen i den tidlige barselstid. En sprød og helt særlig tid, men som også er en rå periode, hvor alle mødre har brug for al den kærlige omsorg og støtte, de kan komme i nærheden af,” siger Kira om arbejdet som doula. Hun fortsætter: 

”På baggrund af mine egne oplevelser i den tidlige etablering af mit moderskab, af to omgange, og fordi jeg ved hvor uendeligt vigtigt det er at blive løftet ind i moderskabet på så blød og styrkende en måde som muligt, vil jeg med MAMA POWER give kvinder - og måske især deres familie og venner - en mulighed for at købe den ultimative efterfødselspakke, hvor alle fornødenheder er at finde når fødehormonerne har lagt sig og det nye liv tager sin begyndelse.”

“Den Lille Pakke”  fra www.mamapower.dk

“Den Lille Pakke” fra www.mamapower.dk

MAMA POWER laver efterfødselspakker, hvor omsorg og næring bliver pakket og sendt til nye mødre med missionen om at de får en blødere landing i moderskabet.

Denne allerførste sprøde tid med din baby kan nemlig både være helt magisk og på samme tid uendelig hård. Lige så stor en livsforandrende oplevelse det er at blive mor, lige så voldsomt kan mødet med den allerførste tid efter fødslen føles. Mama Power drømmer om at give nye mødre en følelse af at blive set, hyldet og holdt i hånden. 

Kira har helt selv, ved hjælp af vores 6 ugers online forløb Fra Idé til Web, bygget hjemmesiden til MAMA POWER. Følg Kiras arbejde her og på MAMA POWERs Instagram.