Picnics på hjernen: Spot på en business-bygger Picnicle

 

For mange er efteråret lig med brune blade, varme tæpper, ekstra slik og hygge. Bedst beskrevet lige her. For business-byggerne på efterårsholdet er efteråret i år, udover de sædvanlige ting, også lig med logo-design, brainstorming, business-planer og hjemmeside-byggeri, og hvor er det skønt. Her kan I møde Rikke - en af vores efterårs business-byggere, som netop nu arbejder på at få ‘picnicle’ i luften. Ps. hun er ret sej!

 
photo-1506546163252-40ce32e4e290.jpg

Jeg hedder Rikke - emigreret lollik, mor til Klara, Gustav og Eva og senest Jaq-the-dog :-) Jeg er cand.mag i sprogpsykologi og har arbejdet som udviklingskonsulent, projektleder, idemager, sparringspartner og meget mere indenfor sundhedsområdet i godt 10 år.

De seneste år har jeg haft picnics på hjernen, fordi de på mega fin vis kombinerer en masse skønne ting, som er super vigtige for ens sundhed - venskab, natur, kultur og nærvær. Og så er picnics sjove og simple at flette ind i hverdage og weekender. Min business picnicle blev født for et par år siden med ambitionen om at få flere picnics ind i en logistisk festlig hverdag. Med 3 børn, 2 fuldtidsjob, 1 hus, have, hund, venner, fritidsinteresser, foreningsarbejde, motion med meget mere, kan det nogle gange være lidt svært at huske på de små ting i hverdagen, dem, der virkeligt tæller i det store regnskab. I den ånd blev picnicle til.

I dag er picnicle ved at vokse sig større og om ganske kort tid, kan jeg forhåbentligt åbne op for min lille picnic-biks på nettet. Jeg glæder mig med 1000 sommerfugle i maven til at launche picnicle.com - som blandt andet tilbyder step-by-step guides til simple picnics med et strejf af eventyr, simpelt picnic-grej og ikke mindst en poetisk evighedskalender picnicle seasons, som minder os om, hvor store de små ting er.

Picnics = venskab, natur, kultur og nærvær.  Foto: Unsplash

Picnics = venskab, natur, kultur og nærvær. Foto: Unsplash

Hvorfor picnics? Fordi de er simple at gå til. Fordi de på fin og magisk vis kobler venskab, natur og nærvær. Og netop venskab, natur og nærvær er, ifølge meget forskning, super vigtigt for vores sundhed og liv. Det er old-school på den fede måde, og det er noget, som jeg virkeligt gerne vil give videre til mine børn. Lykken er blandt andet, at de vokser op, og synes, at det er ligeså naturligt at mødes med familie og venner under åben himmel, som det er at mødes på snap.

I dag har jeg taget picnicle et skridt videre, og ambitionen er nu at kaste en masse picnic-kærlighed ud i verden til mange flere familier, børn og unge. Og her kommer BYG DIN BUSINESS ind i billedet. Ved hjælp forløbet kan jeg forhåbentligt, om ganske kort tid, åbne op for url’en til et picnicle-univers fuld af super gode undskyldninger for at tilbringe mere tid sammen med dem, man holder af under åben himmel. Selvom jeg har bygget hjemmesider før, er det en anden situation denne gang, og jeg profiterer i den grad af de systematiske, skønne og grundige moduler, som forløbet består af. 

Faktisk synes jeg, at det er intet mindre end fænomenalt, at kunne gå til byggeriet i bedste Egon Olsen stil, med en plan, der er timet og tilrettelagt, og hvor alle værktøjer og refleksioner gennemgås grundigt.

Logo-design for  picnicle .  Foto: Unsplash

Logo-design for picnicle. Foto: Unsplash

Planen er, at picnicle, 4 gange årligt, udkommer med nye poetiske picnic planer - step-by-step picnic-guides med et strejf af eventyr - som både store og små kan følge og føre ud i livet. 

Picnicle-planerne kan købes og downloades via hjemmesiden, men der vil også være andre, ikke-digitale, poetiske og picnicrelaterede produkter på hjemmesiden, som eksempelvis en skøn evighedskalender, man kan bruge år efter år eller give til en ven. Den er selvfølgelig printet på naturvenligt papir.

Jeg har været omkring mange forretningsmodeller, men er landet på digitale downloads, da de gør det muligt for mig at holde prisen nede = jeg kan nå mange flere = måske også dem, som har allermest brug for det (jeg er lidt ‘sundheds-miljøskadet). Faktisk ville jeg gerne, at prisen ikke bliver højere, end prisen på en lejefilm. Det er tanken om, at vi alle (mange af os i hvert fald!) ser en film - eller flere - sammen med nogle vi holder af, hver måned - og hvor ville det være fedt, hvis vi kunne matche bare en enkelt film om måneden, med en picnic sammen med nogle vi holder af?

Picnic inspiration.  Foto: Unsplash

Picnic inspiration. Foto: Unsplash

Følg Rikke og picnicleThe Picnicle og på picnicle.com, når siden er lanceret.