Selvrefleksion skal være en del af din business-plan

Hvorfor? Fordi når du har det godt, så har din business det godt. Hvordan? Godt spørgsmål. Vi giver et bud på 10 spørgsmål, som du skal huske at stille dig selv, når du bygger business.

eccecfe08a8445c566d5dcc9e735320e.jpg

Budget, mission, kommunikations-strategi og finansering er alle vigtige punkter, når du laver en business-plan. Men når du alligevel bygger, planlægger og drømmer store business-tanker, så husk også at lave en plan for, hvordan du forbliver glad i dit liv som selvstændig.

Der er mange forskellige grunde til at vi hver især starter vores eget firma. Måske er det drømmen om at tjene bunkevis af penge eller behovet for at bestemme over vores egen tid. Det, som altid går igen, er et ønske om en hverdag fyldt med glæde og lykke. Men når vi først er gået i gang med business-byggeriet - når maskineriet kører og vi tænker på indkomst, deadlines og at få det hele til at hænge sammen - så glemmer vi ofte at have det godt. Vi falder meget hurtigt tilbage i det famøse hamsterhjul som vi flygtede fra, da vi startede med at bygge vores business. Derfor siger vi: Når du alligevel skal lave en strategi for din business, lav så også en strategi for dig selv, din glæde og din personlige udvikling.

Vi har samlet 10 spørgsmål som du kan stille dig selv med dét eneste formål, at du skal have det godt som selvstændig! Du kan stille dig selv spørgsmålene hver måned, hvert år, hver uge eller endda hver dag og på den måde sørge for, at du husker du at bevare glæden og motivationen, når det hele bliver hverdag!

Psst hvis du højre-klikker på tjeklisten og gemmer dem på din computer, så kan du altid finde den frem igen eller printe den og hænge den op i dit workspace!

 
Tjekliste.jpg
Cathrine Petersen