SOMMERFERIE = SIDEHUSTLE: 3 måder du kan supplere din indkomst

Sidehustle.png

Som selvstændig kan man i opstartsfasen have brug for at supplere sin indkomst. Her er derfor et overblik over nogle af de side-projekter du kan supplere din indkomst med (og hvordan du let får lidt flere $$$ på bogen)

1) Sælg produkter online

Brug internettets magiske kræfter til at sælge et eller flere produkter online. Måske vil du sælge hemmelige strikke-opskrifter, genbrugstøj, loppefund, hjemmelavede collager, illustrationer, plakater, fotografier eller hvad du end elsker at nørde med. Det eneste du behøver er at lave en simpel online shop - eksempelvis gennem Squarespace eller Tictail. Lav research på hvad andre tager for lignende produkter og undervurder ikke dine produkters værdi. Alt hjemmelavet er originalt, så husk det når du sætter din pris.

2) Sælg din viden

Det er nice at sælge produkter online - men det er endnu mere nice at sælge din viden online. Lav et online kursus hvor du strukturerer din viden inden for de områder du ved aller mest om. Optag undervisningsvideoer og lav digitale arbejdsark. Fordelene her er at du har meget små - eller ingen omkostninger, og det eneste du investerer er typisk blot den tid du bruger på at udvikle dit kursus. Du kan samtidig udvikle på formatet og afholde lignende kurser eller workshops IRL. På denne metode kan du også let koble tanken om passiv indkomst via salg af digitale produkter.

3) Samarbejde

Når du starter nye samarbejder åbner der sig nye døre. Lav en liste over hvem der kunne være relevant for dig at stikke hovedet sammen med og hvilke fordele det giver rent business mæssigt. Måske giver det ikke direkte flere penge på bogen. Måske gør det. På sigt kan de rigtige samarbejdspartnere være med til at holde din motivation oppe, udvide dit netværk og få dig til at tænke i helt nye baner hvilket i sig selv er et positivt afkast. 

Og lige en side-bemærkning:  Selvom der her er tale om måder at supplere din indkomst så husk på at dit produkt - hvad end det er digitalt eller fysisk skal være noget du er stolt af. Sørg for at det du sælger er originalt og har et klart formål - forstået sådan at det ikke kun har en værdi for dig men også har en forholdsvis skarp defineret målgruppe.  

Hvad er dine bedste metoder til at supplere din indkomst? Er det nyt for dig at tænke i de baner? Kommentér endelig med dine tanker og idéer herunder.

Kærligst,

Cathrine

Ps. hvis du vil dykke endnu mere ned i hele passiv indkomst tanken så tjek nogle af vores tidligere indlæg ud her: 

Cathrine Petersenarkiv