STØT DE GODE IDÈER - bliv BYG DIN BUSINESS mentor eller sponsor

BYG DIN BUSINESS er stiftet ud fra ønsket om at få flere kvinder til at skabe en karriere som selvstændige iværksættere.

I 6 ugers online forløbet: Fra idé til web er fokus særligt på de digitale og kreative aspekter af startup-fasen, netop fordi en karriere som selvstændig iværksætter hænger sammen med at være synlig online; at bygge og skabe sin business via et website og et univers, der udstråler professionalisme, kreativitet og troværdighed. 

Men start-up fasen kan være en tid med få økonomiske midler - og hvor man som nystartet har brug for alt den sparring, viden og støtte man kan få. Derfor kan du nu som virksomhed eller privatperson støtte en kommende Business Bygger som mentor eller sponsor:

photo-1496993560601-0c5f620cd967-1.jpeg

STØT SOM MENTOR

Som nystartet business-bygger er viden og støtte afgørende for at komme godt fra start.

Bliv Byg Din Business mentor og støt en kommende business-bygger med din tid, viden og vejledning

HJEMMESIDE+8.jpg

STØT SOM SPONSOR

Start-up fasen kan være en tid med meget få økonomiske midler.

Som virksomhed kan du støtte en kommende business-bygger med en friplads på vores 6 ugers online forløb: Fra idé til web. (værdi 4.375 kr.)

Bliv sponsor

Hvem kan deltage på vores forløb?

Med en baggrund fra henholdvis IT-Universitetet & DMJX er det vigtigt for os at understrege, at tech og digitale skills ikke kun er et område forbeholdt super-nørder eller bestemte grupper. Filosofien bag BYG DIN BUSINESS er nemlig også et forsøg på at udbrede budskabet om at tech-verdenen for os er en kreativ og æstetisk legeplads; et sted, hvor alle kan være med uanset baggrund eller tidligere erfaring med at designe og bygge digitalt.

Derfor er eneste krav til at deltagerne på vores forløb har en god idé, som de ønsker at bygge og udvikle på sammen med os.

FAKTA OM STARTUP & TECH-BRANCHEN

  • Kun en tredjedel af alle, der i dag arbejder i tech- og startup-virksomheder, er kvinder. 

  • Kun 36 procent af talerne på årets TechBBQ (DK's største startup- og tech-konference) var kvinder.

  • 14 procent af de danske business angels er kvinder.

  • 27 procent af de nye studerende på it-uddannelserne i 2018 er kvinder. 

  • I Danmark er det sølle 8,47 procent af alle investeringer, der ender i hænderne på founding teams med kvindelige medstiftere.

NÅR DU STØTTER BYG DIN BUSINESS, SOM SPONSOR ELLER MENTOR, BIDRAGER DU AKTIVT TIL AT UDLIGNE DEN KØNSMÆSSIGE SKÆVVRIDNING I BRANCHEN.

Cathrine Petersen