BYG DIN BUSINESS på 6 uger: Tilmelding til efterårsholdet er åben! Vi starter 6. september.

67303262_443725083140892_1371161175307321344_n.jpg

Holdstart 6. september 2019. Kl 12.00

DRØMMER DU OM AT STARTE DIT EGET? 

Vi starter nyt hold af business-byggere fredag d. 6 september.

Nogle business-byggere ved fra starten af, hvad de gerne vil skabe og ønsker at arbejde på under forløbet. Andre aner det faktisk ikke, men mærker blot lysten til at lære, skabe og udvikle nyt.

Vi hjælper dig fra idé til til web, tager dig kærligt i hånden og sammen får vi din idé til at flyve.

Vores filosofi

At være selvstændig iværksætter hænger tæt sammen med at være synlig online - at bygge og skabe sin business via et website og et univers der udstråler professionalisme, kreativitet og troværdighed. Vores 6 ugers online forløb er i direkte forlængelse af dette ønske: Vi vil give alle mulighed for at bygge deres business online og hjælper dig step-by-step i at udvikle og realisere din idé digitalt.

På vores 6 ugers online forløb lærer du helt konkret at bygge og designe dit eget website + blog i Squarespace.  Vi udvikler moodboards, nørder grafik, smukke skrifttyper & bygger sammen dit kommende website & blog - med afsæt i din egen idé. Du bliver introduceret for logo-design i designprogrammet Canva, guides i opsætning af nyhedsbreve i Mailchimp, lærer at skabe synlighed via Google Adwords og meget mere.

Skærmbillede 2019-07-18 kl. 21.45.20.png

Vil du se hvad tidligere deltagere har bygget under forløbet?

 

ONLINE FORLØBET: FRA IDÈ TIL WEB BESTÅR AF FØLGENDE MODULER

1. MODUL: STIL SKARPT PÅ DIN KREATIVE IDÉ

I den første uge skal vi med en række indledende øvelser kaste et blik på hvad det kræver at være (en succesfuld) selvstændig. Vi går stille og roligt igang med at bygge på din kreative idé, fastsætter din mission og vision, arbejder på din businessplan, dine nye rutiner - og alt i alt introducerer dig til de vigtigste basis værktøjer der ruster dig til en hverdag hvor du er din egen boss. Du guides step-by-step til domæne-køb, valg af navn og platform og får adgang til vores lukkede facebook-gruppe hvor du kan stille spørgsmål til os og alle de andre seje business byggere 24-7. 

2. MODUL: VISUALISER DIN IDÉ & KEND DIN KUNDE

I denne uge visualiserer vi din idé. Vi finder billeder, smukke skrifttyper, skaber din farvepalette, kigger på farvesymbolik og nørder alt i alt med inspiration og elementer som du skal bruge til at bygge dit personlige moodboard. Øvelserne er fundamentet for at bygge dit personlige brand og i dette modul arbejder vi særligt med at gøre dig klogere på dit grafiske univers, layoutet på dit kommende website og giver dig værktøjerne til at finde den visuelle stil til din business. Vi ser også nærmere på hvad vil du skabe og til hvem og lærer med andre ord din kommende kunde at kende.

3. MODUL: STRUKTURÉR DIT WEBSITE

I tredje uge skitser vi indhold og idéer til dit kommende website - tekstmæssigt såvel som layoutmæssigt. Hvad er hovedformålet med din side og hvad betyder det for formatet? Hvad skal tonen være i dit sprog, skal du have en blog, hvor ofte skal du opdatere din web og hvordan skal din side struktureres for at give mening for dig og dine brugere? I denne uge nørder vi altså indhold, tekst og kategorier og vi skaber sammen din aller første under-side i Squarespace.

4. MODUL: BYG & DESIGN DIT WEBSITE

Med kærlig hjælp fra os starter vi i denne uge helt konkret på at bygge og designe dit website eller blog - vi tager nu for alvor de første skridt fra tanke til handling. Her arbejder vi udelukkende med webdesign og opsætning af dit online univers. Vi dykker igen ned i farver, skrifttyper, valg af billeder, layout & platform og designer din side så den fremstår helt skarp og top professionel. Vi holder dig teknisk i hånden og guider dig fra start til slut.

5. MODUL: SOME, SEO & ADWORDS

I femte uge af forløbet skulle du gerne stå med en klar idé om dit koncept, din målgruppe, din nye business og dit website. Nu skal du blot lære, at sætte det ud i virkeligheden. Hvordan får du folk til at opdage din web & blog, hvad med Instagram og andre sociale medier? I denne uge finpudser vi dit univers, gør det flyveklar og lærer dig de magiske søgeskills, for at dit univers kan flyve i den virtuelle verden.

6. MODUL: REGNSKAB & RÅD

Når vi har lænet os ind i det kreative, skitseret vores projekt og er høje på idéer, er det tid til at tage fat i alt det praktiske som mange af os frygter. Hvilken type virksomhed skal du have, hvordan er det med moms og skat og ja hvad nu med alt det der regnskab og de mange regler? Vi giver dig en introduktion og vigtigste råd fra en af de bedste eksperter, som klæder dig på til din nye hverdag som selvstændig iværksætter.

Vi glæder os til holdstart og ville elske at have dig med ombord <3

Kh. Cathrine & Camilla

psst. har du spørgsmål til forløbet ? Send os en mail eller tjek vores “spørgsmål og svar” side her —>

Skærmbillede 2019-07-28 kl. 08.52.39.png
Cathrine Petersen