"Bare gør det. Seriøst. Du bliver aldrig klar!": Interview med Theresa fra Woman Creating

 

1. Vil du fortælle lidt om hvem du er, dine hjerte-projekter & hvad du arbejder med?

Jeg er en ukuelig optimist med kant og sans for det direkte. Jeg er god til det meste, men bedst til mennesker.

Jeg er fotograf og personlig mentor for mødre. Mit firma, mit hjertebarn hedder WomanCreating. Det er nemlig det vi gør. Vi skaber. Arbejde, kærlighed, liv!

Jeg brænder for at være katalysator for, at andre kan se, hvor smukke de er når de lader deres lys skinne, uden forbehold. Ydermere brænder jeg for at støtte kvinder i rollen som mor. Sprede viden om, hvordan vi får skruet ned for omverdens forventningslarm, finder vores egen intuition frem og sætter kærlige men bestemte grænser omkring vores beslutninger.

Jeg elsker Enneagrammet og bruger det hver dag, både privat og professionelt.

2. Hvordan fik du modet til at tage det første skridt til det selvstændige liv?

Jeg blev gravid og kunne med det samme mærke, at der skulle ske et skift. Nu var det ikke kun mig selv det handlede om længere og jeg følte ikke, at jeg kunne tillade mig ikke at handle. Min egoistiske frygt for at fejle blev overskygget af ønsket om at skabe en bedre verden for mit barn.

3. Hvad er dine grundværdier for din business og  hvordan følger de dig i din hverdag?

Ærlighed

Kærlighed

Spas&løjer

Det er så essentielt for mig, at jeg møder verden med mit hjerte i hænderne og modet til at være ærlig. Både overfor mig selv og de mennesker, der krydser min vej. Ærlighed har i mange år været farligt for mig. Frygten for at miste, blive valgt fra og ende i konfrontationer har været altoverskyggende. Det har taget intenst enneagram og spirituelt arbejde at komme til det sted jeg er nu. Vi bliver heldigvis aldrig færdige med at udvikle os, men jeg elsker bare det fundament jeg står på nu.

Ud over det er min kerne essens SJOV! Der skal være spas&løjer, der skal være klovnenæser og konfetti rør. Sæbebobler og platte jokes. Livet leves bare bedre når vi griner. Vi er skabt til at have det sjovt. Min gamle roomie og jeg havde en evne til at skabe sjove situationer ud af ALT! De minder bruger jeg dagligt, hvis jeg lige skal mindes om at grine lidt af min egen alvorlighed.

4. Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for dig?

Den er præget af rigtig meget baby! Min søn Romeo er lidt over 1 år og er hjemme med mig. Det betyder, at min arbejdsdag er når han sover. Så 2x1.5 time i løbet af dagen og ca 2-3 timer fordelt på morgen/aften. Det kræver utrolig hurtig omskiftning og planlægning, for at få noget konstruktivt ud af tiden.

Når jeg har fotosessioner eller mentorsessioner, kommer min mor og er med ham, de par timer det står på.

5. Hvor arbejder du bedst?

2 forskellige måder alt efter humør. Enten ved et lækkert skrivebord med musik i rummet, fjernsynet kørende, hoppende fra facebook til insta og tilbage igen, alt imens jeg skriver, designer, redigerer eller hvad jeg ellers kan finde på.

Eller i sofaen, med min bærbar. Helt stille og fokuseret. Puttende under et tæppe.

6. Hvor meget af dit arbejde foregår digitalt vs. IRL? Og hvilke redskaber, programmer og platforme gør du særligt brug af?

Det er ca 70% digitalt og 30% IRL.

Jeg har indrettet mit arbejdsliv således, at jeg har mest mulig fysisk tid med min familie. Min Macbook er min heltinde! Hun er det altid og knokler på! Ud over det, er mit DreamTeam sat sammen af mit kamera og min telefon! De 3 genstande hjælper mig til at skabe drømme og jeg er så utrolig taknemmelig for dem!

Programmer hopper jeg ret meget imellem, men nogle af dem, der har hængt ved et stykke tid er;

Canva, Enlight, CutStory og Wetransfer.

Min hjemmeside er lavet i Wix. Min gamle var på Squarespace som også er super lækker at arbejde i, jeg faldt bare pladask for hvor let tilgængelig Wix er.

7. Hvem inspirerer dig og har du nogle rollemodeller?

Uh! Jeg har mange! Jeg er heldig at have et liv fyldt til randen med inspirerende mennesker. Personligt må jeg sige min mor.  Jeg kender intet stærkere og finere menneske end min mor. Hun er en jernhånd i en fløjlshandske. Hun har lært mig alt om at være i livet og ikke mindst om at være mor.

Upersonligt falder valget på Jim Carey. Han har ramt mig i hjertekuglen lige siden jeg var barn. Hans væsen, hans film og hans tilgang til livet har altid inspireret mig til at være mere mig.

8. Hvor finder du din inspiration og hvordan vedligeholder du den i en travl hverdag?

Rigtig meget på de sociale medier. Jeg følger mange inspirerende mennesker. Ud over det finder jeg min inspiration i litteratur (når jeg har tiden), under meditationer, i naturen, i film og i mine nære relationer.

Jeg omgiver mig med det hele tiden og vigtigst af alt, jeg snakker om det hele tiden. Når jeg skifter min søn snakker jeg, når jeg laver mad snakker jeg, når jeg leger med ham på gulvet snakker jeg. Fuck om nogen hører eller forstår det. Bare det, at ordene bliver sagt og energien manifesteret!

9. Hvad vil du anbefale for andre i startup processen? Hvor og hvordan starter man bedst ?

Uh! Bare gør det! Seriøst. Du bliver aldrig klar! Jeg føler mig slet ikke klar. Jeg ville gerne være dygtigere, have et bedre økonomisk udgangspunkt ect.

Sæt dig ned og mærk efter. Hvad er vigtigst for dig? At have en flot hjemmeside og få styr på se sociale medier? Så start der. Er det at fordybe dig og skabe smukke produkter? Så start der. Er det at gå ud i verden og møde ligesindede du kan dele dine drømme med. Så start der! Du behøver ikke at have regnet det hele ud på forhånd. Din fineste opgave er at følge dit hjerte og have tillid til, at alt falder på plads, så længe du giver den gas og gør det du brænder for.

10. Hvad er dit bedste råd til håbefulde kvinder med lommerne fulde af drømme om et selvstændigt eventyr?

Du skal vide at verden har brug for dig! Vi har brug for lige præcis det du kan!

Vi har brug for at du giver den max gas og vælter os bagover med din hjertemagi! Hvis du oplever, at mennesker omkring dig har modstand på det du gør, betyder det, at du gør det rigtigt! Reaktioner, om de er positive eller negative, er altid et tegn på, at du har gang i noget stort!

Du kan det her!

Jeg tror på dig!

Foto: Nicoline Lindahl

Læs mere om Theresa og hendes hjerteprojekt på www.womancreating.com <3

Cathrine Petersen