Værn om din kreative energi og hold fast i dine ritualer.

Af Maria Petersen

bitch_dont_kill_my_vibe.jpg

Det kan være svært at holde fast i sit kreative flow og de ting der giver dig nice energi hvis du har mennesker omkring dig som er drænende. Så hvordan finder man egentlig overskuddet frem og værner om den gode energi hvis man har en nederen chef, eller andre mennesker omkring sig, der bare ikke bidrager med god karma. 

Jeg vil forsøge at give dig mine tips til hvordan jeg vælger at fokusere på det der gør mig glad, og hvad jeg gør for ikke at komme for langt væk fra de ting der betyder noget for mig.

Billede fra Instaprofilen La Femme Sauvage.

Billede fra Instaprofilen La Femme Sauvage.

  • Jeg er meget bevidst om at beskytte min egen energi og mit eget space. For mig hjælper det at have stærke inspirationskilder, og jeg bruger meget tid på Instagram til at følge de personer, der inspirerer mig og som jeg føler "taler fra et rent sted". Jeg har "luget ud" i dem jeg følger og følger nu kun dem der nærer mig mest. Ting der tænder mig er penge, flotte ting , økonomisk flow, rejser, frihed til at gøre hvad jeg vil.

  • For mig betyder nydelse og selfcare/wellness enormt meget og det er vigtigt jeg gir det til mig selv hver eneste dag. Det er for mig en meget konkret måde at beholde og være i min egen energi på. Små ting der virker for mig er ; yoga, brusebad, mine elskede hjemmelavede scrubs, høre god musik, podcasts, god mad og drikke drinks (indimellem). Jeg tror på balance og har på ingen måde lyst til at straffe mig selv,ved at tælle kalorier, afskære mig selv fra lækker mad og være en vægt-slave. Jeg har ikke vejet mig i 4 år og har aldrig følt mig mere fri og glad for min krop end jeg er nu, på mit 33 år.

Skærmbillede 2018-07-13 kl. 17.21.57.png
  • Omgiv dig med mennesker du holder af og som du føler dig opløftet og ikke drænet af. Kast et blik på de 5 mennesker du omgås mest med i dit liv, og kast et ærligt blik på hvad de gir dig. Jo bedre din hverdag og dine relationer er jo nemmere har du ved at få overskud til at lave og gøre de ting du har lyst til og som virkelig betyder noget for dig. Måske er det at nørde endnu mere med din kreative hobby, måske er det at starte din egen business, eller en kombi af det hele.

Bare det at ha noget der er i alligenment med hvem man er som resonerer med ens hjerte <3 - det er det der er så vigtigt at prioritere og værne om. 

Hvis du vil lure mere på mine kreative projekter så kig med på min profil @mariamoellerpetersen

 
Skærmbillede 2018-07-13 kl. 18.15.43.png
 
 
 
 
37032514_10156487932077964_3803094648986009600_n.jpg
 
Cathrine Petersenarkiv