BYG DIN BUSINESS X BUSINESS & BARSEL

Skærmbillede 2018-03-22 kl. 15.58.23.png

KOM MED PÅ VISUEL MINI-WORKSHOP

 
 

Design matters! 

Normalt laver vi lange, fordybende 6 ugers kurser, hvor du lærer at bygge din egen business step by step - helt fra at finde et godt businessnavn og til at bygge og designe din hjemmeside, alt det visuelle og til hvordan du i sidste ende holder styr på økonomien.

I dette lille kursus vil vi vise, hvor nemt det faktisk er at lave et professionelt visuelt look til din business -helt gratis og bare med din computer!

  • Du følger med hjemmefra din egen computer - det hele foregår online. 

Hvis du går rundt med en lille business-drøm så kender du måske følelsen af, at det er svært at komme igang, fordi der er så mange udfordringer i det at starte sit eget. For ja, det kan godt være at du har fået en fed idé til en business, men så skal den jo også laves - og hvis man ikke lige er fotograf/grafisk designer eller noget andet kreativt, så er rimelig uoverskueligt at få gang i den del af forretningen.

Og er der overhovedet en business, hvis der ikke er noget ok prof. visuelt materiale som fx et facebook coverbillede, en flot instagram post eller et flot profilbillede til dine sociale medier? Ikke rigtigt! Så nu vil vi fortælle jer, hvordan I gratis og nemt kan lave noget mega flot grafik til jeres kommende business og dermed tage første skridt i retningen mod at starte jeres eget!


FÅ ADGANG TIL WORKSHOPPEN HER:

Skærmbillede 2018-08-29 kl. 14.25.26.png

OBS! Ingen tidligere erfaring med design er nødvendig. Du lærer det hele her og får blot brug for din computer + wifi for at være med. 

Dit login + password til kurset sendes pr. mail så snart du har tilmeldt dig - på den måde kan du gå igang med det samme, eller starte når du får tid. 


Du lærer at skabe dine egne prof designs i designprogrammet Canva, designer din egen prof. SoMe grafik   - OG får samtidig en grundig introduktion til en række af vores digitale yndlings-programmer og værktøjer. 

Hold os endelig opdateret på hvad du får lavet undervejs -  enten på mail (info@bygdinbusiness.dk) eller brug tagget #bygdinbusiness når du deler på Instagram eller Facebook.

OBS! VI anbefaler ikke at du følger med i workshoppen fra din smartphone. Sæt dig i stedet et roligt og inspirerende sted med din computer. På den måde får du mest ud af undervisningen. Vi glæder os til at hjælpe dig igang!

Kh. Cathrine & Camilla

 

Eksempler på designs du kan lave efter workshoppen:

Skærmbillede 2018-03-23 kl. 16.11.32.png
Skærmbillede 2018-03-23 kl. 16.10.40.png
Skærmbillede 2018-03-23 kl. 16.10.58.png