Til WEB3.jpg

Få taget et professionelt billede til din business

799.00 kr.

Hvis du googler “how to take a professional business profile picture” indser du hurtigt, at der er mange sure regler for, hvordan et rigtigt og professionelt billede skal se ud. Du skal stå foran en hvid baggrund, have jakkesæt på, rank ryk og ikke smile for meget - men heller ikke se sur ud. 

Én ting har de ret i. Det er helt klart ikke ligegyldigt, hvilket billede du vælger at have på din "about"-side eller på dine sociale medier. Dine kommende kunder vurderer dig helt klart ud fra dit billede, så selvfølgelig skal du fremstå troværdig, professionel og cool; men vi siger at du vigtigst af alt, skal være dig selv. 

Det kan betyde: Måske sidder du i din rodede stue med legetøj ud over hele gulvet. Måske smiler du ikke, du skraldgriner. Måske sidder du med næsen nede i computeren. Og måske er du faktisk den klassiske business-type med hvid baggrund og jakkesæt! 

Billeder er den visuelle komponent til den historie du fortæller. Sørg for at bruge dem til at skabe en stærk fortælling om dig selv og din business.

Men et personligt billede betyder ikke nødvendigvis, at det er taget på din ferie med en iphone. Den gyldne balance er netop at tage et billede med en snært af karakter og personlighed på en proff og lækker måde. 

Derfor tilbyder vi, at du kan få taget et smukt, sejt, personligt og professionelt billede til din hjemmeside. Vi tager en snak med dig om hvad du og din business står for, også planlægger vi i fællesskab et set-up, som giver mening for dig. 

Prisen er inkl. en personlig snak om dit billede, foto-skydningen og redigering af billedet.