UNDERVISNING & E:KURSER NÅR DET PASSER DIG

Lær at bygge og designe dit eget website, personlige blog eller webshop via vores online forløb og e:kurser. Det hele foregår online og du kan følge med i det tempo der passer dig - hvor du vil og når du vil.

Ingen kendskab til kode er nødvendig - alle kan være med!

Skærmbillede 2017-11-14 kl. 10.32.46.png

Fra idé til website

Den samlede pakke på 6 moduler - for dig der drømmer om at starte op som selvstændig. Du lærer helt konkret at bygge og designe dit eget website + blog i Squarespace - med afsæt i din idé. Du bliver introduceret for logo-design i designprogrammet Canva, opsætning af nyhedsbreve i Mailchimp, lærer at skabe synlighed via Google Adwords og guides step-by-step i opstart af din egen virksomhed. Fra registrering af CVR-nummer til færdig idé. 


Skærmbillede 2017-12-06 kl. 10.14.33.png

Byg din blog // E:kursus på 5 moduler

For dig der gerne vil lære at bygge og designe din egen blog. Du guides step-by-step og får værktøjerne til at bygge præcis den blog du ønsker. Få styr på opsætning, design, administration og daglig drift. Ingen kendskab til kode er nødvendig og alle kan være med! Tag kurset når det passer dig - det hele foregår online.

Skærmbillede 2017-12-06 kl. 10.21.40.png

Byg dit website // E:kursus på 4 moduler

For dig der gerne vil lære at lave dit eget website. Du lærer hands-on teknikker og værktøjer så du kan bygge præcis den side du ønsker. Få styr på opsætning, design, administration og daglig drift. Ingen kendskab til kode er nødvendig og alle kan være med! Tag kurset når det passer dig - det hele foregår online.


Vil du have hjælp til at bygge & designe dit website? Udover at følge vores e:kurser eller online forløb har du følgende 2 muligheder: