BYG DIN BUSINESS.jpg
 

Tech-skills

giver

superkræfteR

Cathrine Møller Petersen & Camilla Agerskov

 

 

OM BYG DIN BUSINESS

BYG DIN BUSINESS er et startup- og tech-fællesskab målrettet kvinder, stiftet ud fra vores egen erfaring med at tech-skills giver seriøse superkræfter.

Når startup-idéen og den spirende business findes digitalt, så bliver den hurtigt mere virkelig og håndgribelig. Det giver vores deltagere en enorm selvtillid og gå-på-mod at bygge og designe deres idéer digitalt og tydeliggør hvorfor tech og startup-verdenen er to meget nært beslægtede områder i vores fællesskab og undervisnings-forløb: helt simpelt fordi kendskab til tech og digitale værktøjer giver superkræfter i forhold til at starte op og tro på sin egen idé.

BDB er derfor vores måde at dele den opskrift, der har virket for os og samtidig vores ønske om at skabe det startup og tech-fællesskab vi selv manglende da vi startede op som selvstændige i tech-branchen.

Med en baggrund fra henholdvis IT-Universitetet & DMJX ønsker vi med BDB at understrege at tech og specialiserede digitale skills ikke kun er et område forbeholdt super-nørder eller bestemte grupper. Filosofien bag BDB er nemlig også et forsøg på at udbrede budskabet om at tech-verdenen for os er en kreativ og æstetisk legeplads; et sted hvor alle kan være med uanset baggrund eller tidligere erfaring med at designe og bygge digitalt.

Så konceptet helt kogt ned: vi tilbyder online forløb og workshops der hjælper dig fra idé til website, sørger for et kreativt lærings-univers hvor alle kan være med og hvor du kan følge med i dit helt eget tempo. Vi hjælper dig fra start til slut, giver personlig 1-1 support og adgang til vores støttende BDB-forum med talentfulde, inspirerende og kreative mennesker som dig selv. Find dit DIY mindset frem - du får alle de kreative og digitale værktøjer du behøver og vi hjælper dig med de udfordringer du møder undervejs.

Vi glæder os til at møde dig !


FAKTA OM STARTUP & TECH-BRANCHEN

Kun en tredjedel af alle, der i dag arbejder i tech- og startup-virksomheder, er kvinder. Kun 36 procent af talerne på årets TechBBQ (DK's største startup- og tech-konference) var kvinder. 14 procent af de danske business angels er kvinder. Og kun 27 procent af de nye studerende på it-uddannelserne i 2018 er kvinder. 


BYG DIN BUSINESS ARBEJDER MÅLRETTET FOR AT UDLIGNE DEN KØNSMÆSSIGE SKÆVVRIDNING I BRANCHEN.

 

 
36425144_10156698043107269_1133837569046347776_o.jpg

Camilla Agerskov

Art Direction & visuel kommunikation, Danmarks Medie & Journalist Højskole, DMJX.

FullSizeRender.jpg

Cathrine Møller Petersen

Cand.IT i Digitalt design & kommunikation, sociolog, webdesigner & Grafisk Designer. 

 

 

Læs mere om historien, tankerne og inspirationen bag Byg Din Business her.