BYG DIN BUSINESS.jpg
 

Tech-skills

giver

superkræfteR

Cathrine Møller Petersen & Camilla Agerskov

 

 

OM BYG DIN BUSINESS

BDB er stiftet ud fra vores egen erfaring med at tech-skills giver seriøse superkræfter. Derfor vil vi gerne give flere damer mod på at nørde med de mere tekniske og digitale aspekter af startups. Helt simpelt fordi kendskab til geniale digitale værktøjer og mod til at arbejde med tech har været vores vej til en hverdag med fleksibilitet og frihed både på det økonomiske og personlige plan. BDB er derfor vores måde at dele den opskrift, der har virket for os. En opskrift på at bestemme over sin egen tid, arbejde fra lige der, hvor man ønsker det, rejse uden at gå op i hvornår der er ferie, hente sit barn tidligt og mere overordnet give værktøjerne til at skabe en hverdag og et liv hvor man lever efter egne ønsker og betingelser. 

Med en baggrund fra henholdvis IT-Universitetet & DMJX er det vigtigt for os at understrege at tech og specialiserede digitale skills ikke kun er et område forbeholdt super-nørder eller bestemte grupper. Filosofien bag BDB er nemlig også et forsøg på at udbrede budskabet om at tech-verdenen for os er en kreativ og æstetisk legeplads; et sted hvor alle kan være med uanset baggrund eller tidligere erfaring med at designe og bygge digitalt.

Så konceptet helt kogt ned: vi tilbyder online forløb og workshops der hjælper dig fra idé til website, sørger for et kreativt lærings-univers hvor alle kan være med og hvor du kan følge med i dit helt eget tempo. Vi hjælper dig fra start til slut, giver personlig 1-1 support og adgang til vores lukkede Facebook forum med talentfulde, inspirerende og kreative mennesker som dig selv. Find dit DIY mindset frem - du får alle de kreative værktøjer du behøver og vi hjælper dig med de udfordringer du møder undervejs.

Vi glæder os til at møde dig !

 
 

 

Camilla Agerskov

Art Direction & visuel kommunikation, Danmarks Medie & Journalist Højskole, DMJX.

Cathrine Møller Petersen

Serie-iværksætter, Cand.IT i Digitalt design & kommunikation, Webdesigner & Grafisk Designer. 

 

 

Læs mere om historien, tankerne og inspirationen bag Byg Din Business her.