PASSIV INDKOMST - VIA DIGITALE PRODUKTER

4 kreative moduler hvor vi sammen skaber dit digitale produkt og lærer dig hvordan du kan skabe passiv indkomst ved at sælge dine egne digitale produkter online, eksempelvis via salg af online kurser, lydfiler, digitale downloads og meget mere.


GÅR DU MED EN DRØM OM AT STARTE DIT EGET?

Vi tager dig kærligt i hånden, lærer dig de bedste værktøjer og får sammen din idé til at flyve. Du guides step by step i at starte din business, skabe dit brand samt bygge & designe dit eget professionelle website + blog. 


ANBEFALINGER FRA VORES BUSINESS BYGGERE:

Ann P. @kodeordeter

Ann P. @kodeordeter

Emilie Luna @byemilieluna

Emilie Luna @byemilieluna

Line Suenaga @linesuenaga

Line Suenaga @linesuenaga

Anna V. @klimamusen

Anna V. @klimamusen


@BYGDINBUSINESS


Anbefalinger


Skærmbillede 2018-02-20 kl. 16.54.57.png
Byg din business har hjulpet mig med, at skubbe gang i min virksomhed, så jeg har kunne få gjort mine idéer til virkelighed. Ved at få sat struktur på tingene og samtidig få en masse gode redskaber, kom jeg endelig i gang med at få bygget og designet min webshop. Samtidig fik jeg en masse viden og nye kompetencer, som jeg kan bruge fremadrettet. Derfor kan jeg kun give de varmeste anbefalinger til pigerne fra byg din business.
— Business Bygger, Emilie Luna @byemilieluna
Webshoppen som Emilie har bygget og designet under vors 6 ugers forløb.

Webshoppen som Emilie har bygget og designet under vors 6 ugers forløb.


Byg din business dukkede tilfældigt op i mit feed i efteråret og timingen var bare helt perfekt! ⚡️ Jeg har længe taget tilløb til at optimere mit personlige website i takt med at jeg har fået blod på tanden til at tage mit freelance arbejde det ekstra stykke og gå all in på at blive selvstændig. Men jeg manglede nogle grafiske værktøjer, visuel inspiration og kreativ sparring i fht. hvordan jeg bedst kunne strikke mit digitale univers sammen så det både tilgodeser mine indholdsmæssige behov og designmæssige ønsker. Alt dette og mere til har jeg fået med 6 ugers-forløbet. Modulerne er tilrettelagt, så man altid kan tilgå dem (super duper, når man er på barsel og passer baby), de er bygget op som en serie af arbejdsark og videoer, der er struktureret, så man trinvist bygger sit site og business op og fylder mere indhold på, samtidig med at man arbejder med sin visuelle stil på en inspirerende, nem og overskuelig måde. Og man kommer omkring det hele - også regnskab! Derudover får man også adgang til det sødeste kreative netværk med en masse andre business byggere, som hjælper og giver tip og feedback, når man rækker ud efter det. Kæmpe god karma! Og så er Cathrine bare super sød og hurtig til at hjælpe med råd og how to-videoer, når teknikken driller, eller når der fx er vrøvl med domæne transfer. Jeg har været på mange kurser for iværksættere, og få har været lige så brugbare og motiverende som Byg din business. Efter flere år med forskellige webhosts og sites der ikke rigtigt blev til noget, er jeg endelig godt på vej til at tage min bizz det næste stykke og launche mit helt eget digitale univers, som baner vejen for at lave det jeg brænder allermest for. Det bliver SÅ lækkert! Så uanset hvor du er i processen, kan jeg på det varmeste anbefale et forløb med Byg din business-pigerne. Don’t think twice. Just do it!
— Business Bygger, Hannah Bergqvist @montevirgea
Hannah Bergqvist, Business Bygger

Hannah Bergqvist, Business Bygger

Websitet som Hannah har bygget og designet under vors 6 ugers forløb.

Websitet som Hannah har bygget og designet under vors 6 ugers forløb.