Lav din egen GIF - og lær hvordan du får den på Insta!

source.gif
 
 
 

Hvis du er selvstændig eller (upcomming) iværksætter er GIF en helt genial måde at markedsføre dig og din business. Særligt hvis du (som os) har Instagram som din primære kanal og jævnligt bruger Gif-funktionen i story.

Du har nemlig mulighed for at få vist dine helt egen gif-animationer i Instagrams gif-søge funktion i story. På den måde kan du sætte dit eget logo eller anden form for visuelle signatur på det du deler - og måske endnu bedre få andre insta-brugere til at klistre dine gif-animationer ud over deres stories.

Måske tænker du det kun er for mega kreative, grafiske typer og at du skal bruge nogle vilde programmer du ikke engang har råd til for at komme igang med GIF-animationer ? Måske synes du det virker totalt uoverskueligt og svært at komme igang ?

Frygt ej, for det er meget (meget!) lettere end man lige skulle tro - og husk det er ok at starte i det små for at forstå teknikkerne bag og så senere kaste sig ud i nogle lidt mere avancerede gif-animationer.

(Psst vi har fået næsten 400.000 visninger af vores Gif’s på under en måned. Endnu en god grund til at du skal igang - for det er virkelig en nice (og overset) kanal til at skabe både trafik til dit website og opmærksomhed omkring dit brand)

*Efter du har klikket køb får du adgang med det samme. Du modtager en email med link + adgangskode og kan gå igang når det passer dig <3

 
 
Køb adgang til kurset
Cathrine Petersen