Passiv indkomst - en step by step guide.

Passiv indkomst kan let lyde som noget fra en dårlig spam mail. Sådan lidt “tjen penge mens du sover” eller "bliv rig uden at røre en finger". MEN med de tech muligheder vi har idag er hele idéen om passiv indkomst bestemt værd at sætte sig ind i - og tilmed en realistisk og virkelig rar måde at tjene penge på. Alt det kræver er blot du kender til de simple digitale værktøjer som kan få dig igang. 

pexels-photo-1188743.jpg

En stor del af den indtjening vi har via BYG DIN BUSINESS er netop via passiv indkomst. Vi vil gerne dele vores bedste værktøjer med dig og udvikler derfor pt. på en online workshop hvor du guides step-by-step i selv at komme igang . Lyder det interessant? Så læs videre her og bliv klogere på hvordan du kommer igang med de metoder vi selv bruger.

Hvad dækker begrebet egentlig over? 

Passiv indkomst kan beskrives som penge du tjener i baggrunden af din primære beskæftigelse. 

Eksempel: Min primære beskæftigelse er webdesigner og min primære indtægtskilde kommer fra at bygge og designe webløsninger for store og små virksomheder. Men ved siden af sælger jeg online iværksætterforløb (surprice ;)) hvor jeg deler ud af min viden om webudvikling og design.

På den måde har jeg altså 2 indtægtkilder; min primære som webdesigner hos mit firma www.digitaltdesign.com og min sekundære som "online underviser" her hos mit iværksætter-hjerte projekt BYG DIN BUSINESS.

Når Camilla og jeg sælger online kurser hos BYG DIN BUSINESS er det netop et eksempel på passiv indkomst. Ja, vi har selvfølgelig brugt oceaner af tid på at udvikle kurserne, strukturere vores viden og servere det hele på en lækker måde. Men når de først er udviklet og lagt op her på vores side så kan de, pga. deres digitale format, i den grad fungere som en kilde til passiv indkomst. De kan nemlig købes 24-7 her på hjemmesiden - uanset om vi befinder os på den anden side af kloden, om vi tager en lur i kolonihaven - og alt i alt uden vi selv skal røre en finger. Her er det blot en ekstra fordel for os at vores produkt, aka. kurserne er digitale. Vi er ikke afhængige af at skulle sende en fysisk pakke eller et fysisk produkt. I stedet overtager teknikken for os og sender de nødvendige filer og login afsted til kursusstart. 

High-tech + kreativitet + nørdet niche-viden

Som kreative i en high-tech verden har vi heldigvis mulighed for at tjene penge på andre måder end 8-16 metoden. Vi har, med de rette og simple tech-skills, de superkræfter der skal til for at skabe passiv indkomst ved at bruge vores kreative talenter og viden - fordi vi har muligheden for at skabe digitale produkter. 

Det giver os mulighed for at udfordre den outdatede idé om at penge og indkomst skal afhænge af det timetal vi arbejder hver uge. I stedet kan vi tjene penge på alternative måder. Og tjene penge - selv når vi ikke arbejder. Præcis som når vi sælger online forløb imens vi holder ferie.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Det er passiv indkomst og vi vil så gerne lære dig hvordan du helt simpelt kan komme igang med det selv.

Ny online workshop om passiv indkomst + vores 3 bedste råd

Skriv dig op til vores nyhedsbrev via linket hvis du vil have besked når online workshoppen: "En step-by-step guide til passiv indkomst" er åben for tilmelding. Så modtager du samtidig vores 3 bedste tips til at komme igang med at skabe de produkter der egner sig aller bedst til passiv indkomst.

Kurset er for dig der allerede er selvstændig, dig der drømmer om at blive det, eller dig der blot ønsker at supplere din indtægt.