OPTAGE SHOW (1).png

PASSIV INDKOMST - VIA DIGITALE PRODUKTER

Du guides step-by-step i at bygge og designe dit eget digitale produkt som du kan skabe passiv indkomst omkring. Eksempler på digitale produkter er blandt andet: E:bøger, online kurser og forløb, lydfiler og meget mere. Vi guider dig step-by-step, i at bygge og designe dit eget digitale produkt og lærer dig, hvordan du kan sælge det online ( i din egen Squarespace-shop)


Få adgang til online forløbet:

PASSIV INDKOMST - VIA DIGITALE PRODUKTER

Pris 2499 kr.

Vælg hvordan du ønsker at betale:

 

Få adgang her

 

*Du får adgang med det samme. Efter du har gennemført dit køb modtager du en email med din personlige adgang. Dette gælder uanset om du vælger ratebetaling eller engangs-betaling.

Passiv indkomst kan let lyde som noget fra en dårlig spam mail. Sådan lidt “tjen penge mens du sover” eller "bliv rig uden at røre en finger". MEN med de tech muligheder vi har idag er hele idéen om passiv indkomst bestemt værd at sætte sig ind i - og tilmed en realistisk og virkelig rar måde at tjene penge på. 

Som kreative i en high-tech verden har vi nemlig muligheden for at tjene penge på andre måder end 8-16 metoden. Vi har, med de rette og simple tech-skills de superkræfter, der skal til for at skabe passiv indkomst ved at bruge vores kreative talenter og viden - fordi vi har muligheden for at skabe værdifulde digitale produkter.

Alt det kræver er blot du kender til de simple digitale værktøjer som kan få dig igang (psst. her kan vi hjælpe).


Kurset består af 4 kreative moduler:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1. Brainstorm og idé-udvikling 
2. Byg og design dit digitale produkt 
3. Markedsfør og launch dit digitale produkt 
4. Bonus-modul med adgang til designskabeloner og vores grafiske materiale ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Kurset er især udviklet til kreative -og (upcomming) selvstændige iværksættere men kan følges af alle der:

  • ønsker mere kreativ og økonomisk frihed

  • vil have mulighed for at udvikle og bygge kreative projekter, der gør dig glad helt ind i hjertet

  • har mange gode idéer, men mangler værktøjerne til at realisere dem

  • elsker fleksibiliteten i projekt- og freelance arbejde, men søger mere stabilitet business-mæssigt

  • er klar til at udvikle og finde frem til hvilket digitale produkt, de ønsker at skabe


Køber du kurset inden 1 august får du kurset til 1999,- + 6 måneders gratis prøve-periode på Squarespace. Pris herefter er 2499 ,- uden Squarespace goder !

Vi glæder os så meget til at komme igang og til at høre meget mere om din digitale produkt idé ✨✌🏻

Sneakpeak på kursets arbejdshæfter:

FORUDSÆTNINGER

Du skal have adgang til en printer og printe arbejdshæftet ud, sådan at du kan udfylde opgaverne undervejs, når de nævnes i undervisnings-videoerne. Ellers er det eneste du skal sørge for kaffe i koppen og adgang til en computer med internet. Vi anbefaler at kurset følges fra din laptop eller stationære computer - det anbefales ikke at følge med i kurset fra mobilen. For at sikre den bedste og mest uforstyrrede adgang til undervisnings-materialet anbefales det, at du sidder et roligt og uforstyrret sted eller benytter høretelefoner.

*Kurset kan følges i dit eget tempo ved siden af arbejde, studie osv. Du har adgang til kursets moduler så længe du ønsker.