Få udviklet & designet dit eget website - tilpasset dine behov.

 

Udvalgte websites:

 

PRO WEBDESIGN
Website + Branding

 ✔️ website tilpasset dine specifikke ønsker og behov

 ✔️ Dit site er færdigt på 2 uger

 ✔️ Branding inkluderet - design af logodesign & farvepalette

 ✔️ Op til 10 sider (Hjem, Om, Kontakt osv.) 

 ✔️ Professionelt + responsive design. Tilpasses mobil & tablet.

TOTAL: 30.500 dkk ,- + moms

 

Spørgsmål & svar...


HVAD ER DIT SPECIALE?

Mit speciale er at hjælpe iværksættere & (kommende) selvstændige med at bygge og designe websites. 


HVILKEN PLATFORM BRUGER DU?

Jeg bruger platformen Squarespace- fordi den er fantastisk og det mest brugervenlige og intuitive værktøj!! Denne platform har en enorm betydning for din business og vil gøre dit liv som selvstændig meget lettere! Designet er professionelt og moderne, hvilket får både dig og din business til at udstråle professionalisme og samtidighed skabes der loyalitet fra aller første møde med dit website.


HVOR LÆNGE TAGER PROCESSEN?

Hele designprocessen fra idé til færdigt website tager 2 uger! 

 

ER DER ØVRIGE OMKOSTNINGER?

Kun nogle ganske få! Du skal betale for at bruge Squarespace (som blandt andet tager hånd om din hosting osv.). Disse udgifter ligger på mellem $12-$16 USD/ pr. måned og inkluderer alt du behøver for at få dit site live. 


HVAD HVIS JEG FÅR BRUG FOR AT OPDATERE MIT WEBSITE?

Intet problem! Du får en times undervisning inkluderet I prisen så du ved præcis hvordan og hvor du kan holde dit nye website up-to-date. 

HAR DU ANDRE SPØRGSMÅL? 

Send en email til info@bygdinbusiness.dk


23772040_10161042409060206_1390352277_n.jpg

Cathrine Møller

Webdesigner & Grafisk Designer, Cand.IT i Digitalt design & kommunikation.

Se mere af mit arbejde her:www.digitaltdesign.com

Udvalgte anmeldelser:

Jeg har længe gået med drømmen om at skabe min egen musikblog, men tanken om at skulle bygge et website mv. var skræmmende, da teknik absolut ikke er min stærke side.
Byg din business har taget mig kærligt i hånden, og givet mig en masse værktøjer, både til at opbygge mit website, men også til at udvikle min ide og opbygge et samlet koncept omkring den.
Videoerne er nemme at følge og personlig hjælp og rådgivning, er altid kun et klik væk, på enten mail eller i Facebook-gruppen, med de andre seje business-byggere.
Jeg føler at jeg har fået meget mere end forventet, og nu er den spirende lille ide jeg havde i mit hoved, klar til at møde verden udenfor. 1000 tak for et dejligt forløb!
— Trine Ulrich, Account The Beat
Cathrine har hjulpet mig med at kreere min blog (julieag) og min hjemmeside (juliearnesengade). Lige fra første kontakt, har Cathrine været helt sublim, sød og meget professionel. Hun arbejder effektivt og hurtigt og jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om kvaliteten eller hendes ekspertise. Jeg har også været virkelig glad for, at jeg kunne spørge hende til råds om andre ting i forhold til branding af mine sider og hun har med det samme fortalt mig sin uforbeholdne og præcise mening. Cathrine forstod også med det samme min stil og hvor jeg ville hen med mit udtryk, selvom jeg ikke selv var så konkret i starten. Alt i alt har det været en fantastisk kreativ, ambitiøs og nem proces at arbejde med Cathrine, jeg har følt mig tryg i hendes hænder og jeg kan på det varmeste anbefale hende og hendes tip top service!
— Blogger, Julie Arnesen Gade